Algemeen

97% MKB’ers verwacht groei in waarde onderneming1 min lezen

By 4 oktober 2017 No Comments

De MKB’ers zijn goed gestemd over de toekomst van de eigen onderneming. Nieuwe technologieën en een betere Nederlandse economie hebben er de laatste jaren voor gezorgd dat steeds meer bedrijven op een actieve manier kunnen groeien. En dat brengt voordelen voor de ondernemers zelf, maar ook voor het personeel.

Een onderzoek onder 200 MKB-bedrijven toont aan dat maar liefst 97% van de MKB’ers de toekomst positief bekijkt. Zij verwachten dat de waarde van hun onderneming gelijk blijft of stijgt. Dit toont niet alleen aan dat de economie voor de MKB-sector op dit moment erg positief is gestemd. Het geeft ook aan dat MKB’ers verwachten dat deze trend zich de komende jaren zal voortzetten.

 

MKB’ers ook steeds positiever over verkoop

Ditzelfde onderzoek heeft ook aangetoond dat MKB’ers erg positief gestemd zijn over de verkoop van het bedrijf. De opkomende economie heeft er in ieder geval toe geleid dat de ondernemers er minder snel over nadenken om het bedrijf te verkopen. Een verkoop op middellange termijn zal meer geld in het laatje brengen dan een verkoop op korte termijn, aldus de ondernemers.