Algemeen

AOV kan om te beginnen stukken goedkoper!3 min lezen

By 28 juli 2016 No Comments

Uit onderzoek van MKB Belangen bleek veel kleine zelfstandigen geen AOV heeft omdat ze het veel te duur vinden. Daarnaast vond men het lastig om zo’n verzekering af te sluiten. Veel teveel rompslomp…

Het leek ons dus allereerst belangrijk op korte termijn een goede verzekering aan te kunnen bieden voor veel minder premie. En liefst ook met minder rompslomp bij het afsluiten. Zodat de drempel om je te verzekeren in ieder geval een stuk lager is. Want zeg nou zelf: Het is uiteindelijk toch een prettiger gevoel om verzekerd te zijn.

Zoek het lekker zelf uit!

Hoe je verzekerd wilt zijn, wat de dekking moet zijn en hoe lang de wachtperiode, kun je zelf bepalen. Je kunt direct zien wat het verschil in premie is als je je voorwaarden aanpast. Het gaat om een traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekering, maar dan stukken goedkoper en zonder gedoe, omdat je het helemaal zelf via internet regelt.

Onafhankelijke partner

Via onze onafhankelijke partner Yezzer kun je een breed scala aan arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken. Vervolgens kun je kiezen voor de optie die voor jou het meest passend is. Doordat je het grootste deel van het werk zelf doet, blijven de kosten beperkt tot het minimum. Bovendien gaat Yezzer, net als MKB Belangen uit van het voordeel van collectiviteit. En dat scheelt nogal!

Over Yezzer

Yezzer is een volledig onafhankelijke online verzekeringsplatform voor ondernemers, opgezet door ondernemers. Vanuit de ervaring dat verzekeren vaak te duur en te ingewikkeld is. Yezzer vindt dat dit anders kan en moet. Door vernieuwende en makkelijke verzekeringsservices te ontwikkelen en online aan te bieden kan het betaalbaarder en makkelijker. Zodat ondernemers kunnen ondernemen.

Berichten van tevreden klanten:

‘De kosten waren lager dan andere aanbieders, en alles kon makkelijk online geregeld worden.’

Nikki Machielsen

‘Na veel zoekwerk op internet ben ik als ondernemer uitgekomen bij Yezzer voor het afsluiten van een AOV. Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. Geen kostbare tijd kwijt aan adviesgesprekken tijdens kantooruren, maar online je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, en vervolgens snel antwoord op al je vragen, ook telefonisch! De overzichten die worden opgesteld zijn duidelijk en stellen je in staat de juiste afwegingen te maken om uiteindelijk een goede verzekering af te sluiten.’

Christian de Kriek

‘Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk en na afloop werd ik gebeld om te vragen of ik tevreden was over de gang van zaken. Dat was ik zeker!’

Maaike Coppoolse

Hoe werkt het?

Je kunt via onze site gratis AOV’s vergelijken en kijken welke AOV bij je past. Dit kun je eventueel zelf afsluiten, maar je kunt ook kiezen om advies in te winnen zodat je geholpen wordt om de juiste keuzes te maken voor een passende AOV.

MKB Belangen gaat verder

We zijn blij dat we op deze korte termijn alvast met dit aanbod kunnen komen. Maar het betekent natuurlijk niet dat we al zijn waar we wezen willen. Uit ons onderzoek bleek dat het AOV-product dat door verzekeringsmaatschappijen wordt aangeboden te vaak niet aansluit bij de wensen van zelfstandigen. Als de overheid vindt dat iedere zelfstandige verplicht een AOV moet afsluiten, is het dus noodzakelijk het hele concept nog eens opnieuw te bekijken. Dat gaan we doen en we zijn vastbesloten nog veel meer te verbeteren!

Lees verder

Adrienne van Veen