Algemeen

Bezoekers naar je website2 min lezen

By 12 november 2020 No Comments

Helemaal in deze tijden, wil je dat jouw potentiële klant je website kan vinden. Met de volgende tips krijg je meer bezoekers naar je website.

Facebook

Het lijkt misschien een beetje “ouderwets”, maar nog steeds biedt Facebook kansen om bezoekers naar je website te leiden. Over vrijwel elk onderwerp bestaat een Facebook groep, dus grote kans dat jouw toekomstige klanten ook actief zijn op Facebook. Door daar iets te plaatsen, zorg je voor meer naamsbekendheid. Let wel op dat het niet altijd toegestaan is om reclame te maken. Probeer daarom waarde te delen, zodat mensen ook echt iets aan je bericht hebben en het niet zien als spam.

Bloggen

Bloggen is kennis delen over de onderwerpen waar jouw potentiële klant mee zit. Door veel kennis te deeln wordt je bedrijf hoger gerankt in Google. Hierdoor worden mensen die een zoekopdracht geven via Google naar jouw website worden geleid. De kunst is om blogs te schrijven die een veel voorkomende vraag beantwoorden waardoor ze goed gevonden worden via Google.

LinkedIn

Ook via LinkedIn kun bezoekers naar je website sturen. Deel je blogs op LinkedIn en je zult zien dat je hiermee ook meer bezoekers naar je website stuurt. Wist je dat het delen van jouw website op LinkedIn sinds kort ook goed is voor je SEO? Linken vanuit LinkedIn zorgt voor een externe backlink en zal je website nog meer waarde geven voor Google.

Gastbloggen

Gastbloggen betekent dat je je kennis deelt op de website van een ander bedrijf. Door in het blogbericht door te linken naar je website, bezoeken mensen ook jouw website. Tegelijkertijd kun je ook gastblogs op jouw website plaatsen, waarbij de gastblogger een link naar jouw website deelt onder zijn relaties. Beide manieren zijn goed voor je SEO. Door naar een andere website te linken of een link vanuit een ander te krijgen, verbetert je positie in Google.

Pinterest

Pinterest zorgt steeds meer voor bezoekers die op zoek zijn naar specifieke informatie. Zorg daarom dat jouw websites en blogs ook hier te vinden zijn.

 

Met de juiste veranderingen op je website laat jij een onvergetelijke indruk achter én overtuig jij je bezoekers van jouw bedrijf en product. Professionele hulp nodig met jouw website? Bekijk hier je mogelijkheden >

Leave a Reply