Algemeen

De bouw laat klanten schieten op het internet2 min lezen

By 19 oktober 2017 No Comments

De meeste mensen die vandaag de dag op zoek gaan naar een bouwbedrijf, zoeken als eerst op het internet. Het telefoonboek open slaan is inmiddels alweer een aantal jaar verleden tijd, en niet iedereen kan binnen het eigen netwerk doorgestuurd worden naar een bouwbedrijf.

Het internet wordt dan ook steeds belangrijker voor de bouw, maar nog niet ieder bouwbedrijf heeft inmiddels de overstap naar het internet kunnen maken. En dat betekent dat een groot aantal potentiële klanten op dit moment weglopen of naar de concurrentie gaan.

 

Bouw kan gemakkelijk de overstap maken

Vandaag de dag is online vindbaar zijn niet meer zo lastig als het jaren geleden was. Het is voor bouwbedrijven tegenwoordig mogelijk om tegen een zeer lage prijs een eigen website te laten maken. Hiermee kunnen belangrijke onderdelen van het bedrijf worden uitgelegd aan potentiële klanten.

 

Het gaat bij de informatie op de website niet alleen om de openingstijden en diensten, maar ook om de service die men kan verwachten. Een website is als een visitekaartje voor jouw bouwbedrijf; iedereen kan het eenvoudig bereiken en in één oogopslag zien wat het bedrijf doet.

 

Bouwbedrijven die op dit moment nog twijfelen aan de overstap naar het internet doen er dan ook goed aan te kijken of de kosten tegenover de opbrengst staat. Dat er ontzettend veel consumenten en bedrijven online naar bouwbedrijven zoeken is duidelijk. Dit betekent ook dat de opbrengst van de overstap hoog zal liggen.

 

Daarentegen liggen de kosten van deze overstap zeer laag. Een goede website is allereerst een essentieel onderdeel. Waar de kosten voor een nieuwe website enkele jaren geleden nog op ruim €5.000 lagen, is het nu mogelijk om tegen veel lagere prijzen een website te laten maken. En deze website voldoet ook nog eens aan alle richtlijnen die nodig zijn om jouw bouwbedrijf online op de beste manier te presenteren.

 

MKB Belangen is er ook voor de bouw

Bij MKB Belangen geloven wij dat ieder bedrijf op de juiste manier moet kunnen groeien. Of het nu gaat om kostenbesparingen of het aanboren van nieuwe markten, wij helpen jou er graag mee.

 

Daarom heeft MKB Belangen ook voor de bouw een ideale oplossing om de overstap naar het internet toch op korte termijn te maken. Dankzij onze samenwerking met Ondernemerswebsites.nl, kunnen bouwbedrijven voor de lage prijs van €325 een eigen website laten maken. De kosten die hierop volgen liggen op slechts €10 per maand.

Bekijk direct de mogelijkheden!