Algemeen

De kracht van een goede publicatie2 min lezen

By 27 januari 2017 No Comments

Het zal je maar gebeuren! Begin december 2011 startten Nanne Dries en Martijn Zaal hun grand café Záálig Eten & Drinken aan de Grote Markt in Schiedam. Er verscheen een groot stuk in het AD over hun plannen. Mede daardoor kwam er meteen al een behoorlijk stroom publiek op gang.Het voorjaar van 2012 was nog niet aangebroken, of hun terras werd door het AD genomineerd voor de felbegeerde Terrassentrofee. Meer dan tien weken lang stond hun prachtige terras op de eerste plaats en werden ze iedere week genoemd in het AD. Op het allerlaatste moment werden ze op honderdsten van punten afgetroefd door het terras van het NAI en grepen ze op het nippertje naast de trofee.

‘Jammer? Nee, helemaal niet. Het was een enorme stimulans. Niet alleen voor onszelf trouwens, maar voor de hele stad. Er kwamen veel mensen van buiten Schiedam om ons te bezoeken, en er meteen een dagje aan vast te knopen. Het heeft Záálig in ieder geval in één klap op de kaart gezet.’

Zodra het voorjaar aanbreekt, wordt het terras weer opgebouwd. We kunnen niet wachten!

Win een High Beer arrangement voor twee personen

Helemaal nieuw op de kaart is het High Beer arrangement. Twee rondes met hartige hapjes, vergezeld van een aantal heerlijke proefglazen bijzondere bieren.

MKB Belangen mag zo’n arrangement voor twee personen ter waarde van 45 euro weggeven!

Like-and-Share

Wat moet je daarvoor doen? Deel dit bericht op je eigen facebookpagina en tag daarbij degene (liefst een ondernemer) met wie je dit arrangement zou willen delen. Nodig deze persoon uit om onze facebookpagina te liken.

Uit het aantal geslaagde acties, kiezen we de winnaar. Die maken we vervolgens natuurlijk weer bekend op facebook.

Záálig Eten & Drinken

Grote Markt 2a

3111 NJ Schiedam

T: 010 – 426 05 75

www.zaalig.com

Elke dag van de week open vanaf 10.30 uur

Afgelopen maandag plaatste MKB Belangen al een Ondernemersverhaal over Záálig.

‘Jezelf steeds blijven vernieuwen binnen het concept’