Algemeen

Deze week: Week van de Ondernemer1 min lezen

By 15 november 2016 No Comments

Ondernemers zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Dat blijkt uit de resultaten van het Nationaal Ondernemers Onderzoek 2016. Maar liefst 75% verwacht de komende vijf jaar te groeien!

Deze cijfers werden bekend gemaakt tijdens de Week van de Ondernemer.

De ondernemers van Nederland worden deze week in het zonnetje gezet. Ondernemers kunnen zich inschrijven voor ondernemersevents in verschillende plaatsen in Nederland. Er zijn topsprekers, workshops en je kunt persoonlijk advies krijgen voor jouw eigen bedrijf. Deelname is gratis. Partners van de Week van de Ondernemer zijn het bedrijfsleven en de overheid.

Snoepwinkel

Meer dan 8.000 ondernemers waren aanwezig bij de evenementen die in het kader van de Week van de Ondernemer werden georganiseerd in Utrecht, Groningen of Eindhoven. Deelnemers spraken over ‘een snoepwinkel voor ondernemers’.

Er gebeurt landelijk deze week van alles voor ondernemers. De Week van de Ondernemer startte bijvoorbeeld met zeven inspirerende ontbijtsessies voor ondernemers.

Winnaars

De winnaar van de Amsterdamse Ondernemersprijs 2016 wordt bekend gemaakt tijdens de WvdO-Bootcamp, het ochtendprogramma van de Week van de Ondernemer. De jury en de aanwezige ondernemers bepalen uiteindelijk wie de winnaar wordt.

Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 16 november bekend gemaakt. De afgelopen maanden zijn per provincie de winnaars gekozen. Hieruit komt de landelijke winnaar voort.