Algemeen

Een compleet kantoor in the cloud1 min lezen

By 28 mei 2020 No Comments

Door de coronacrisis werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt: tot die tijd ging ik elke dag naar kantoor”, nu moest ik thuiswerken”, aan het woord is Stephan Huisman, één van de mede-eigenaren van Kliqz. Heel simpel gezegd, geeft Kliqz alles voor een kantoor thuis. Een compleet kantoor, dus office, telefonie, zelfs veilig beeldbellen is mogelijk met het systeem.

Dit is niet het eerste ondernemersavontuur van Stephan. “Nadat ik jonge leeftijd in een call center was gaan werken waar ik al snel supervisor werd, besloot ik voor mezelf te beginnen. Een hele leerzame ervaring en het ondernemersbloed begon te kruipen. Toen ik na een aantal jaren met het call center stopte, besloot ik nooit meer in loondienst te gaan werken.”

De volgende carrièrestappen als ondernemer deed Stephan als ZZPer waarbij hij zich verhuurde aan grote call centers en opdrachtgevers. “het was een droom om zelf een product in de markt te zetten.”

Met Kliqz kwam die droom uit. “Niet alleen bieden we een complete oplossing, die makkelijk te implementeren is, klanten besparen gegarandeerd. Tot op heden heb ik alleen maar tevreden, blije klanten”, aldus Stephan.

www.kliqz.nl

Leave a Reply