Algemeen

Een kijkje bij MKB-afval.nl, de meest transparante inzamelaar van Nederland1 min lezen

By 6 oktober 2017 No Comments

MKB-afval.nl is ruim 3 jaar geleden gestart met het aanbieden van abonnementen voor het ophalen van bedrijfsafval voor midden- en kleinbedrijf, verenigingen en overige organisaties. Op dit moment zijn 3.000 ondernemers klant geworden bij MKB-afval.nl. De meeste van hen zijn overgestapt omdat dit direct een besparing heeft opgeleverd. De overige klanten zijn zogenaamde starters.

Volledig gericht op service

De medewerkers achter MKB-afval.nl zijn ervaren en vakkundig op het gebied van afvalverwerking en afvalinzameling. Zij zijn bereid om heel snel jouw besparing uit te rekenen. De dienstbare opstelling van de medewerkers wordt als zeer prettig ervaren. Dit laatste kun je zien aan de klantbeoordelingen op de homepage van www.mkb-afval.nl. Zij vragen namelijk na 3 maanden alle nieuwe klanten om hen te beoordelen. Uiteraard vrijblijvend.

 

“Transparantie is uniek”

Bij MKB-afval.nl is het mogelijk om vrijblijvend uw maandtarief te bepalen, en dat kan ook direct via MKB Belangen. Je kunt zelf aan de knoppen draaien; je bepaalt zelf de afvalsoort(en), scheiden aan de bron loont!

Daarna bepaal je de containerinhoud. Tip! Containers tot een formaat van 660 liter passen door een gewone deur.

Ten slotte bepaal je de ophaalfrequentie. Van 1 keer per 4 weken tot 2 keer per week. Heb je tijdelijk minder afval of juist meer afval? Dan kun je de frequentie gratis wijzigen.  

Nadat je de looptijd van het abonnement hebt bepaald weet je meteen jouw korting. Per maand opzegbaar is 0% korting, een éénjarig abonnement 5% en tweejarig abonnement 10% korting. Via MKB Belangen krijg jij zelfs nog eens 10% extra korting!

De organisatie van MKB-afval.nl is gebaseerd op drie kernwaarden: simpel, snel en betrouwbaar. Bijvoorbeeld; als een nieuw proces niet simpel én snel én betrouwbaar is voeren zij het niet door.