Algemeen

Een lening afsluiten, moeilijk voor mkb’ers?1 min lezen

By 9 maart 2017 No Comments

Ondanks de 27 miljard die de overheid beschikbaar stelde sinds 2014 aan verschillende banken om daarmee leningen voor het mkb te kunnen garanderen, houden de banken de hand op de knip. Waar het voorheen voor een ondernemer niet al te ingewikkeld was om een lening of krediet te krijgen, is bidden en smeken tegenwoordig de norm. Vaak zonder resultaat. Er is gelukkig ook goed nieuws! Marktwerking zorgt ervoor dat er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Herkent u deze situatie?

Uw handen jeuken! U heeft een toeristenwinkel aan het strand en het nieuwe seizoen zit eraan te komen. Voor de komende weken wordt er stralend weer verwacht. Maar u kunt uw voorraad strandballen en vliegers niet op tijd op peil hebben, omdat u daar de middelen even niet voor heeft. Een doorlopend krediet aanvragen bij een bank is geen optie. Dat aanvraagtraject duurt veel te lang. En bovendien weet u niet zeker of uw aanvraag gehonoreerd wordt. U gaat dus veel omzet mislopen…

Dit is nou zo’n typisch voorbeeld. U ziet kansen, maar u heeft op zeer korte termijn geld nodig om te investeren in gegarandeerde omzet. Die ook op korte termijn gemaakt kan worden, waardoor u ook snel uw lening kunt aflossen.

PIN Voorschot

Heeft u een winkel waar u een pinautomaat gebruikt of een webshop waar via een betaalmodule betaald wordt? Dan is dit wellicht een geschikt product voor u. U heeft binnen vijf dagen een kortlopende lening, tussen de 2.000 en 50.000 euro tegen glasheldere voorwaarden, die u binnen zes maanden dagelijks aflost via uw pin-automaat. De rente is aanzienlijk, maar u betaalt verder geen kosten zoals aanvraagkosten, afsluitprovisie, boeterentes en er is geen onderpand nodig.

Extra korting via MKB Belangen!

Wanneer u deze lening afsluit via MKB Belangen ontvangt u 50 euro korting. Dat is mooi meegenomen!

Meer informatie over PIN Voorschot