Algemeen

Einde van het jaar, einde van het contract2 min lezen

By 15 december 2016 No Comments

Het einde van een kalenderjaar betekent in veel gevallen ook het einde van een contract of abonnement. Ook al hebt u uw overeenkomst in de loop van een jaar afgesloten, in veel gevallen loopt deze uiteindelijk toch van 1 januari tot en met 31 december.

Toevallig is de december maand voor veel ondernemers bij uitstek de maand om eens rustig naar dit soort zaken te kunnen kijken.

<h2<Wij zetten een paar tips voor u op een rij

Zorgverzekering

Elk jaar worden in november de nieuwe premies bekend gemaakt. Het is dus zaak om hier nu over na te denken, want overstappen of een ander pakket kiezen kan maar tot eind december. Uw keuze kan echt veel geld schelen, maar ook een verschil in zorg en dekking. Het is zaak om de aanvullende pakketten ook inhoudelijk goed te vergelijken.

Ga naar de Zorgvergelijker

Kranten en tijdschriften

Leest u het nieuws eigenlijk ook vooral op uw telefoon en tablet? En bekijkt u die papieren versie eigenlijk steeds minder? Veel uitgevers bieden tegenwoordig de mogelijkheid om alléén het digitale abonnement te nemen. Dus wel toegang tot alle artikelen, maar minder kosten én minder oud papier in huis. Zeker bij kranten, kan dit behoorlijk schelen!

Meer voor minder

De kosten voor mobiele telefonie zijn enorm gedaald. Vergeleken met twee jaar geleden is het nu mogelijk om voor de helft van het geld bijna de dubbele hoeveelheid minuten en internet te krijgen. Wij hebben een aantal hele goede deals uitgezocht:

Button naar mobiele telefonie

Vergelijk mobiele telefonie

Wist u trouwens dat contracten op mobiele telefonie niet meer stilzwijgend verlengd mogen worden? Dat gold al voor consumenten, maar sinds oktober 2016 geldt dat ook voor mkb’ers. Is uw contractsduur verstreken en wilt u van uw abonnement af? Dan kan dat zonder kosten met slechts één maand wettelijke opzegtermijn.

Lees het artikel van Telecomvisie

Eindelijk weer een échte winter

Er wordt eindelijk weer een koude en lange winter voorspeld. De warme winters van de afgelopen jaren, veroorzaakten óók de lagere energierekeningen waar we aan gewend zijn geraakt. We hoefden minder energie te verbruiken. Maar als de kachel nu weer een stuk hoger moet? Dan wordt dat flink bijbetalen.

De prijzen van gas en stroom stijgen sinds enkele maanden weer. Dit is het moment om een scherpe deal vast te leggen!

Bespaar tussen de 25 en 35 procent op energie

Zo heeft u voor het eind van het jaar uw zaken prima geregeld.

Wilt u weten waar u nog meer op kunt besparen?

Ga naar onze bespaarpagina