Algemeen

Het zal je maar overkomen – De top van de Mount Everest1 min lezen

By 17 maart 2017 No Comments

Het goede nieuws bereikte Nederland op 20 mei 2016: Niels van Buren (37) beklom die dag voor Stichting Mission Summit als eerste man ter wereld met MS de top van de Mount Everest. Een waanzinnige prestatie met een nog mooier doel. Niels wil met zijn Stichting Mission Summit €400.000 ophalen voor het onderzoek geïnitieerd door het VU mc MS centrum: Project Y.

Maar dit nieuws had ook een keerzijde. PRESSURE was als PR bureau van Mission Summit en Niels van Buren getraind en voorbereid op crisis situaties. Eén dag nadat het persbericht met het goede nieuws werd uitgestuurd, werd bekend gemaakt dat zijn medeklimmer Eric Arnold de tocht niet had overleefd. Een stroom aan telefoontjes op zaterdagochtend volgde… van het ANP tot NOS tot Radio 1, iedereen wilde in contact komen met Niels van Buren. Hoe goed je ook bent voorbereid, dan klopt je hart echt in je keel.

Veel media wilden Niels bij thuiskomst spreken over zijn prestatie, door PRESSURE moesten de juiste keuzes worden gemaakt. Na een exclusief interview met Dagblad de Telegraaf en aan tafel bij RTL Late Night volgde een tour door medialand. Frank van der Lende op 3FM, Roelof Hemmen op BNR Nieuwsradio en De Nieuws BV met Eric Corton en als afsluiter bij Martijn in de Middag op Radio Veronica.

Mede dankzij het harde, maar ook strategische werk van PRESSURE is de vuurdoop doorstaan. Prachtige publicaties en een onderzoek dat ook daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden is het resultaat. Dat is waar je het uiteindelijk voor doet.

Deel en win een PR consult, inclusief lunch

U leest het goed. Wanneer u dit artikel vanaf facebook deelt op uw eigen facebookpagina, maakt u kans op een gratis ondernemersconsult van 1 uur, inclusief lunch, vanzelfsprekend met Gradus zelf.

Meer weten over PRESSURE?

pr-essure.com

M info@pr-essure.com

T 020 79 88 720