Algemeen

Hoe ondernemers samen zoveel kunnen bereiken1 min lezen

By 6 september 2016 No Comments

Afgelopen week haalde MKB Belangen alle nationale media met de schokkende cijfers over de nieuwe wet DBA, die wij via de Wet Openbaarheid van Bestuur bij de Belastingdienst verkregen. Dat is één tastbaar effect van het namens ruim honderdduizend ondernemers bij een loket aankloppen. Op dezelfde manier kunnen we ook veel bereiken met collectieve inkoop. En niet alleen op het gebied van prijzen.

Iedereen die aan één van onze collectieve deals meedoet, kan ook in het geval van vragen of klachten bij ons aankloppen. Daarnaast zijn we in staat extra druk uit te oefenen op de serviceafdeling van een leverancier. Wij kunnen meer (en sneller) voor elkaar krijgen dan een ondernemer in zijn eentje.

Deze maand vragen wij speciale aandacht voor ons energiecollectief.

De daling van energieprijzen lijkt definitief achter de rug te zijn. Dit is het moment om een nieuw contract af te sluiten: de donkere en koude maanden komen er weer aan, dus de teller tikt binnenkort weer dubbel.

Meld u zich nu aan voor ons collectief. Op 14 oktober ontvangt u het collectieve aanbod, waarna u twee weken de tijd hebt om te beslissen. Ruim 200.000 “ondernemersaansluitingen” gingen u voor!

Klik hier om naar ons energiecollectief te gaan.