Algemeen

Hoeveel betaalt jouw onderneming voor inzameling van het bedrijfsafval?2 min lezen

By 6 oktober 2017 No Comments

Hoeveel betaalt jouw onderneming voor inzameling van het bedrijfsafval? Hoogstwaarschijnlijk weet je het niet. En hierin ben je geen uitzondering.

Pak eens de laatste factuur van jouw huidige inzamelaar erbij en maak een snelle vergelijking met MKB-afval.nl. Je zult versteld staan van de besparing die je direct kunt realiseren.

Bij MKB-afval.nl bepaal jij jouw maandtarief in 4 korte stappen:

  1. Kies eerst het afvalsoort die je wilt laten afvoeren
  2. Selecteer een containergrootte, zoals 660 liter
  3. Bepaal hoe vaak jij het afval wilt laten ophalen
  4. Kies een contractduur (per maand opzegbaar)

Ga direct naar de calculator:

Bereken direct

 

Tijd voor een nieuw tarief

Je betaalt bij MKB-afval.nl een all-in tarief per maand en het tarief die jij in de calculator ziet is ook echt het tarief dat jij betaalt. Geen extra verborgen kosten of verrassingen, zoals; toeslagen of administratiekosten, maar gewoon een standaard tarief.

Heb jij op dit moment nog een contract bij een andere inzamelaar? Dan kun je uitzoeken wat de einddatum is en het contract opzeggen. Mocht je hulp nodig hebben neem dan contact op met de klantenservice van MKB-afval.nl. MKB-afval.nl start pas zodra het oude contract is beëindigd.

 

Begin met besparen

Wil jij maximaal besparen op bedrijfsafval? Dan heb je dit zo geregeld. Je ontvangt van MKB-afval.nl een nieuwe rolcontainer voor het afval. Het enige dat je bij ieder ophaalmoment hoeft te doen is de rolcontainer buiten te zetten op de ledigingsdag. (Welke je ruim voorafgaand de ingangsdatum krijgt te horen).

 

Altijd en overal bereikbaar

Bij MKB-afval.nl krijg je ook de beste service. De klantenservice is per telefoon, e-mail, chat, WhatsApp en zelfs social media te bereiken. Altijd antwoord op jouw vragen en ook altijd zo snel mogelijk, waar en wanneer jij ook bent.

 

Daarbij kun jij door middel van een persoonlijk MKB-afval.nl account, de online omgeving van MKB-afval.nl, wijzigingen doorgeven, facturen bekijken en eenvoudig de ophaalmomenten op jouw afvalkalender terugvinden.

 

MKB-afval.nl staat voor: simpel, snel en betrouwbaar. En dat merk je aan alles.