Algemeen

Mijn stad: de 3 hotspots van Rotterdam1 min lezen

By 10 mei 2019 No Comments

Deze week in ‘mijn stad’ wordt Rotterdam uitgelicht. Kom je als ondernemer vaak in Rotterdam of zoek je nog een plek om zakelijk te lunchen, brunchen of dineren? Zorg dan dat je even langs de volgende 3 échte Rotterdamse plekken loopt!

#1 De Euromast

Wie heeft er niet van gehoord? Met 185 meter hoog is dit de hoogste toren van Nederland. Naast het prachtige uitzicht wat de Euromast heeft over de skyline van Rotterdam, kun je hier ook je zakenlunch, -brunch of -diner houden! Let op: Dit is misschien minder voor mensen met hele erge hoogtevrees…

#2 Aloha Bar

Is de Euromast voor jou net iets te hoog gegrepen? Bezoek dan dit oude omgebouwde tropische zwemparadijs; zwemkleding niet nodig! Voorheen ‘Tropicana’.

De ingang van de oude wildwaterbaan is nu een vijver. Je kunt hier prima lunchen of een klein hapje eten en daarna een wandeling maken in het overdekte stadspark of even natafelen bij de espressobar.

#3 Markthal

Naast de bijzonder vorm van de Markthal vind je hier ook het grootste kunstwerk van de wereld gemaakt door Arno Coenen, 11.000 m2 aan kunst verdeeld over de hele binnenkant van de Markthal.

Maar wat de Markthal écht speciaal maakt zijn alle bijzonder ondernemers die je er kunt vinden, met wel 96 kramen en daarbij 20 horecagelegenheden is dit de grootste overdekte markt van Nederland. Prachtig om te zien: Zeker een aanrader, maar waarschijnlijk wel te druk om met een nieuwe klant of partner af te spreken.

Naast deze 3 hotspots in Rotterdam zijn er natuurlijk nog vele meer, weet jij er een of een aantal bij jou in de stad? Laat het ons weten!

Leave a Reply