Algemeen

Mijn stad: de 3 hotspots van Zwolle1 min lezen

By 7 juni 2019 No Comments

#1 De boekenhemel van Zwolle: Waanders in de Broeren

Mooie spullen en een mooie plek, dé boekenhemel van Zwolle: Waanders in de Broeren. Deze boekenhemel bevindt zich in de bijzonder mooie 15-eeuwse Broerenkerk. In 2013 is deze omgetoverd tot ‘boekenkerk’.

Naast de vele boeken die je hier kunt vinden, kun je hier ook heerlijk lunchen in de Brasserie of op vrijdag en zaterdag een kopje koffie/thee drinken in het Leeshemel café. High-tea is ook een optie, hier moet je wel van te voren voor reserveren.

#2 Koffie: Hier en Daar

Hier en Daar is een bedrijf waarbij de mens centraal staat. Kwaliteit is een van de kernwoorden. Je bent hier de hele week welkom om lekker te werken of een werkoverleg te houden. Wifi en de stopcontacten zijn vrij te gebruiken.

Wil je dus goede koffie, lekker eten en tegelijkertijd werken? Neem dan zeker een bezoekje Hier en Daar in Zwolle. Mocht je hier al eens geweest zijn en ze op locatie willen? Dan kan dit ook, van koffie tot diner: jij wilt, zij verzorgen.

#3 Hartje Zwolle

Bij Hartje Zwolle, voorheen Loetje, kun je terecht voor lekker eten, midden in de stad Zwolle.  Hier hoef je geen keuze te maken tussen één grote maaltijd, hier serveren ze alleen maar kleine gerechtjes zodat je van alles een beetje kunt proeven.

Na een lange dag vergaderen of werken geen idee waar je precies trek in hebt? Neem dan hier een kijkje en een paar hapjes!

Leave a Reply