Algemeen

Nieuw jaar, nieuwe energie, nieuwe (hogere) prijzen…1 min lezen

By 27 december 2016 No Comments

Dat volgend jaar de energieprijzen behoorlijk zullen stijgen is een ding dat zeker is. Maar hoeveel precies? Dat is slechts gissen. Er is veel gaande in de wereld dat allemaal zijn weerslag heeft op de energieprijzen. De OPEC-landen hebben samen besloten minder olie te gaan winnen, daardoor ontstaat er automatisch schaarste. En schaarste drijft de prijzen op. De olieprijzen zijn al gestegen en zullen blijven stijgen, met daaraan gekoppeld de energieprijzen.

Ons advies: neem het zekere voor het onzekere. Verzilver alvast uw eerste goede voornemen voor het volgende jaar en doe nú mee met het laatste energiecollectief van dit jaar!

Lage prijs garantie

De prijzen die MKB Belangen u kan aanbieden zijn gemiddeld tussen de 15 en 25 procent lager dan van andere aanbieders. Als u vóór 30 december deelneemt, bent u in het nieuwe jaar verzekerd van gunstige tarieven ten opzichte van andere aanbieders.

Naar energiecollectief

Uw energierekening

Een zakelijke energierekening is opgebouwd uit verschillende componenten, zoals de energielevering, netwerkkosten en energiebelasting. Het voordeel dat MKB Belangen u kan bieden, zit besloten in het energieleveringstarief.

Nieuwe netwerkkosten en energiebelasting

Begin volgend jaar stijgen trouwens ook de netwerkkosten voor energie. Die worden door de overheid vastgesteld en verschillen per regio. Ook de energiebelasting wordt bepaald door de overheid.