Algemeen

Ondernemer aan het woord: Geert den Ouden1 min lezen

By 24 maart 2016 No Comments

Hij speelde 326 wedstrijden in het betaald voetbal en scoorde 117 goals. De voormalig spits van onder andere Excelsior, ADO Den Haag, Willem II en De Graafschap koos na zijn sportcarrière het ondernemerspad.

Het ondernemen zit Geert in het bloed, al is het maar omdat van negen tot vijf voor een baas werken niets voor hem is. Hij wil graag zijn ideeën uitvoeren en beschikken over zijn eigen tijd.
Topsport heeft hem een belangrijke les geleerd: “Je krijgt niets cadeau en je moet keihard werken als je iets wilt bereiken en de beste wilt worden”, zegt Geert met overtuiging.

Den Ouden startte onlangs in Rotterdam het foodconcept DeliCook, de tegenhanger van “ongezonde” pizzaleveranciers, hamburgerrestaurants en dergelijke. Met DeliCook bedient hij particulieren maar ook veel bedrijven die gezonder eten willen aanbieden. 98% van zijn kanten bestelt online.

Zijn grootste uitdaging in het ondernemerschap is het goed draaiend maken van de zaak, die hij dus pas sinds kort is begonnen. Uiteindelijk wil Geert graag meerdere filialen openen en het concept uitrollen in meerdere grote steden. “Maar eerst moeten we het hier in Rotterdam helemaal perfectioneren”.

Wij zijn in ieder geval alvast fan! Bekijk zijn heerlijke menu op http://delicook.nl/

Geert’s top-tip:

Voel je nergens te groot voor, werk hard en pak alles op!

Adrienne van Veen in gesprek met Geert den Ouden