Algemeen

PIN Voorschot doorslaand succes, 1000ste ondernemer geholpen!3 min lezen

By 31 mei 2017 No Comments

Bij MKB Belangen zijn we blij en trots dat onze partner PIN Voorschot steeds vaker gevonden wordt door ondernemers die op korte termijn willen investeren en bij hun bank een dichte deur aantreffen. Enkele maanden geleden begon MKB Belangen met het aanbieden van PIN Voorschot, waardoor u als ondernemer niet alleen snel een lening kunt afsluiten, maar via ons ook nog extra korting krijgt. Lees onderstaand persbericht dat verspreid werd door PIN Voorschot.

Geïnteresseerd? Het enige dat u hoeft te doen is via onze website een aanvraag voor een gesprek te doen. Klik op deze link.

Persbericht: Al 1000 keer ondernemers geholpen met een PIN Voorschot

Microkrediet via PIN Voorschot helpt MKB dat misgrijpt bij banken
Naarden-Vesting, 24 mei 2017 – Deze week werd voor de 1000e keer een ondernemer geholpen met een PIN Voorschot. Het PIN Voorschot is een vorm van microkrediet die teruggevorderd wordt via de PIN betalingen die een ondernemer binnenkrijgt. Deze vorm van financiering wint steeds meer aan populariteit omdat ondernemers voor leningen onder de € 50.000,- nog steeds nauwelijks terecht kunnen bij banken. PIN Voorschot stelt winkeliers in staat om snel investeringen te doen, bijvoorbeeld om de voorraad uit te breiden, een investering te doen in hun winkel of om een minder rendabele periode te overbruggen.

De ondernemer betaalt het voorschot in drie tot zes maanden dagelijks af door een deel van de PIN betalingen direct te gebruiken voor aflossing. PIN Voorschot is een product van EMF Finance in samenwerking met betalingsverwerker CCV. EMF kwam in 2015 als eerste op de markt met dit product toen deze vorm van financiering nog amper bekendheid genoot.

Diederik Werdmölder, eigenaar van PIN Voorschot: “In het buitenland bestaat dit concept al veel langer. Nederland loopt in de wereld voorop met PIN betalingen en we merken daarom ook dat het ontzettend aanslaat. MKB ondernemers zijn er enorm bij gebaat. Ik vind het fantastisch dat we al zoveel ondernemers hebben kunnen helpen om te investeren in hun zaak.”

PIN Voorschot geeft een voorschot op de toekomstige omzet, een kortlopende financiering tussen de € 2.000,- en € 50.000,- voor een maximale periode van zes maanden. Werdmölder: “Het werkt eigenlijk heel simpel. Wij gaan persoonlijk bij de ondernemer langs en maken afspraken over de hoogte van het voorschot en het percentage van de aflossing. Op dag één wordt het PIN Voorschot uitgekeerd en daarna wordt elke dag een percentage ingehouden op de PIN omzet. De aflossing is dus flexibel en dat biedt uitkomst voor ondernemers. Op een dag met minder omzet, los je ook minder af.”

CCV zorgt als partner en ervaren betalingsverwerker voor de splitsing van de PIN betalingen naar omzet voor de ondernemer en aflossing van het PIN Voorschot. Jan Hartjes, Managing Director CCV Nederland: “Wij zijn blij met de komst van EMF op de Nederlandse markt. PIN Voorschot helpt MKB-ondernemers door hen op een snelle en kostenefficiënte wijze kredietfaciliteiten te bieden. Hierdoor hebben zij de mogelijkheid echt te ondernemen. CCV is er trots op betrokken te zijn bij dit project.”

PIN Voorschot heeft klanten verspreid over verschillende branches: van kledingzaken, schoenenwinkels, opticiens tot dierenwinkels, kaaswinkels en restaurants. PIN Voorschot geeft ondernemers snel en makkelijk toegang tot geld. Of het nu gaat om een nieuw kassasysteem of een ijsmachine: het stelt ondernemers in staat snel investeringen te doen. Werdmölder: “De winkelier ontvangt het voorschot daarna meestal al binnen een week. Andere kredietverstrekkers of financiering via crowdfunding nemen veel meer tijd in beslag. Dat is niet erg wanneer je een investering lang van tevoren aan ziet komen. Het is wel vervelend als je snel overbrugging nodig hebt of als er een unieke kans langs komt. Die kans wil je nu pakken en niet over zes weken. Ons doel is bereikt als onze klanten dankzij PIN Voorschot weer kunnen ondernemen en in kansen durven denken!”