Algemeen

PINVoorschot: ‘Een verfrissend concept in een normaliter donker bos’3 min lezen

By 23 november 2017 No Comments

PINVoorschot is een innovatieve oplossing voor bedrijfskrediet. Bedrijven met een pin-automaat, die voor een korte looptijd een krediet zoeken, kunnen dankzij een handige lening zorgen voor het extra kapitaal binnen de onderneming.

Maar hoe werkt het PINVoorschot, en wat kun jij ervan verwachten? Wij spraken met Lennert Bakker van That’s IT in Den Haag. That’s IT maakte eerder dit jaar gebruik van PINVoorschot. Hieronder lees je de ervaring van That’s IT.

 

Hoe ben jij bij PINVoorschot terechtgekomen?

“Wij kwamen via MKB Belangen terecht bij PINVoorschot. In augustus ontvingen van een e-mail van Adrienne van Veen, met als onderwerp ‘Gebruik jouw pin-automaat voor snelle financiering’. Dit sprak ons erg aan en heeft ertoe geleid dat wij een vrijblijvend gesprek met PINVoorschot hebben aangevraagd.”

 

Wat was bij het krediet van PINVoorschot het element dat jou het meest aansprak?

“Vooral de korte looptijd van de lening is voor ons zeer interessant geweest. Met dit bedrag kun je aan de ene kant serieuze stappen nemen, waarbij je als ondernemer vooraf al op basis van het verleden weet wat jij met dit kapitaal kunt doen. Het PINVoorschot was voor ons dan ook een zeer flexibele oplossing.”

 

Hoe heb jij het proces van PINVoorschot ondervonden?

“Het gehele proces is uitermate soepel verlopen. Er wordt door PINVoorschot onder andere gekeken naar resultaten uit het verleden met betrekking tot pintransacties. Er worden geen moeilijke vragen gesteld. Dit is een zeer prettige manier van zakendoen. Het kan binnen deze markt voorkomen dat je de kleren van het lijf worden gevraagd, maar zo heb ik het niet ervaren.“

 

Biedt het PINVoorschot een bijdrage aan jouw onderneming?

“Het PINVoorschot is een zeer goede financiële extra waarmee wij stappen hebben kunnen zetten die wij anders niet hadden kunnen ondernemen. Wij hebben het maximale bedrag bij PINVoorschot kunnen lenen. Dit heeft ons geholpen om nieuwe en extra voorraad aan te kopen. Vooraf waren wij al zeker dat wij deze voorraad te gelde konden maken. Dit leidt tot meer omzet en een extra marge. Deze marge blijft in onze eigen zak zitten, terwijl wij tegelijkertijd door middel van de pintransacties onze lening hebben afbetaald.

 

Wij hebben sterk gemerkt dat het bij PINVoorschot niet draait om het uitmelken van de klant. Vooral het lenen op korte termijn heeft ons erg aangesproken. Het leidde tot meer omzet, waarbij wij de kosten zeer laag hebben kunnen houden. Dit resulteerde erin dat wij nogmaals een PINVoorschot willen afnemen.”

 

Hoe heb jij de service en medewerkers van PINVoorschot ervaren?

“Ons vrijblijvende gesprek werd samen met Monique van PINVoorschot gehouden. Monique is bij ons op locatie langskomen. De uitermate toegankelijke en zeer professionele persoonlijkheid van Monique sprak ons erg aan. Mede door haar is de financiering zeer snel tot stand gekomen. Ik kan PINVoorschot dan ook in één zien als volgt beschrijven: ‘Een verfrissend concept in een normaliter naar financieel donker bos’.”

 

Vraag nu zelf een PINVoorschot aan

Tijd voor extra kapitaal voor jouw eigen onderneming? Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan met PINVoorschot >>