Algemeen

Point Fashion groeit sneller met financiering van PINVoorschot1 min lezen

By 24 augustus 2017 No Comments

Op 1 december 2016 zijn Naveed en Albertino de mooie kledingwinkel Point Fashion begonnen aan de westzijde in Zaandam. Voor de opening is het hele pand verbouwd en het ziet er fantastisch uit. Door de ruime opzet is de collectie goed zichtbaar en makkelijk uit te breiden. Tevens hebben ze een eigen webshop. Achterin de winkel is er nog ruimte over. Er wordt gedacht aan een barbier.

Over de ondernemers

Naveed heeft al eerder een onderneming gehad, een horecaonderneming in Amsterdam. Albertino heeft veel ervaring in de kledingbranche. Het gedroomde duo om een succesvolle kledingwinkel te runnen.

De financieringsbehoefte

Er was veel geïnvesteerd in de winkel en een winkel moet natuurlijk vol hangen met de nieuwe collectie voor het nieuwe seizoen. Voor deze collectie komen de klanten naar de winkel en is dus een must om op voorraad te hebben. Hier is geld voor nodig.

De oplossing

Het PIN Voorschot was voor Point Fashion ideaal om snel aan geld te komen voor hun winkel om de nieuwe collectie te kunnen kopen. Ondanks dat de winkel pas 5 maanden open was (normaal gesproken moet de onderneming een jaar open zijn voor een PIN Voorschot) heeft Point Fashion een PIN Voorschot gekregen. Wij geloven in deze ondernemers!