Algemeen

Rechtenvrije muziek klinkt goed in de oren en de portemonnee1 min lezen

By 16 januari 2020 No Comments

Rechtenvrije muziek klinkt goed in de oren en de portemonnee.

 

Achtergrondmuziek is sfeer verhogend, tegen de stilte en laat je een bepaald  imago uitstralen. Klanten en medewerkers ervaren dit als prettig omdat het horen van muziek dopamine ‘genotsstof’ aanmaakt in ons brein.

 

Voor elke ondernemer met een eigen winkel, horecagelegenheid of kantoor is achtergrondmuziek belangrijk. Bepalen welke muziek past bij jouw onderneming en bij jouw klanten is altijd een lastige keuze. Zet je de radio aan of zet je een afspeellijst op van Spotify of Youtube? Echter, je mag de muziek niet afspelen zonder tussenkomst van de auteursbureau ’s . Dit kan aardig in de kosten lopen omdat er een vergoeding moet worden afgestaan Buma/Stemra en Sena. Deze organisaties behartigen de belangen van de artiesten. Regelmatig word dit gecontroleerd. Mocht het zo zijn dat je je niet aan deze regels houdt, dan worden hier fikse boetes voor gegeven.

 

MKB Muziek biedt dé perfecte oplossing met rechtenvrije muziek voor jouw bedrijf. Wat is rechtenvrije muziek zul je denken. Dit is muziek die door (semi)-professionele  muzikanten en componisten is gemaakt waarmee MKB Muziek een licentie mee heeft gesloten. Muziek helemaal van deze tijd en in de hoogste kwaliteit. Met 1191 muzikanten in 15 verschillende genres is er genoeg keuze voor iedereen.

 

Het is heel eenvoudig: er wordt een compacte mediaspeler geïnstalleerd, waarmee je afspeellijsten kunt samenstellen overal waar je maar bent. Dit is niet alles! Je kunt ook je eigen commercials en berichten toevoegen aan de afspeellijst. Dit alles al vanaf €19,50 per maand. Hoge kosten voor de achtergrondmuziek zijn vanaf nu verleden tijd.

https://mkbmuziek.nl/mkb-belangen/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply