Algemeen

Slim investeren: Dit kan PIN Voorschot voor jou betekenen!3 min lezen

By 25 april 2018 No Comments

Michel Reijnders, eigenaar van Restaurant aan de Meule investeerde onlangs in een speeltoestel. Nu trekt hij meer publiek en blijven gasten langer zitten; extra omzet dus. Michel: “Een grote aanschaf is echter een aanslag op je liquiditeit. Met PIN Voorschot was de aankoop snel uitvoerbaar. Nu kunnen we aflossen, zonder dat we daar omkijken naar hebben.”

Kinderen tevreden… iedereen tevreden

Restaurant Aan de Meule in Beek (Limburg) is gelegen op een prachtige locatie in een voormalige koeien- en varkensstal. In 1969 was de schuur al een plek waar men versnaperingen kon krijgen. Er werden een paar krukken geplaatst, de koeien en varkens gingen eruit en de horecagelegenheid was een feit. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een restaurant met 250 zitplaatsen, een ruim en zonnig terras en met een grote speelweide voor de kinderen. De omgeving is ideaal voor wandel- en fietstochten. Aan de Meule leent zich uitstekend voor familie-uitjes, zakelijke en feestelijke gelegenheden en je kunt er heerlijk eten en drinken.

 

Nieuw speeltoestel

Michel Reijnders, eigenaar van het restaurant, is voortdurend bezig met ontwikkeling. De keuken, de menu’s en het bedenken en organiseren van speciale arrangementen, stilstaan is geen optie. Hij is van mening dat als de kinderen het naar de zin hebben, dat de ouders het ook heerlijk hebben. In de boomhut en op de speeltoestellen kunnen de kinderen zich fantastisch vermaken. Onlangs is een groot speeltoestel aangeschaft, voor nóg meer speelplezier. Dit is op een snelle manier gerealiseerd door PIN Voorschot.

 

Snel en flexibel

Michel: “Toen we dit speeltoestel wilden aanschaffen, hadden we geen zin in een moeizame en trage procedure met een bank. Sinds de crisis nemen de banken sowieso al afstand van de horeca. De bank wil al snel een heleboel informatie, stelt veel voorwaarden en de goedkeuring van de financiering kan soms erg lang duren. PIN Voorschot is snel en transparant. Het contact met mijn accountmanager, Melle Koers, verliep heel positief. Hij denkt graag met je mee. Snel na de aanvraag is het een duidelijk ja of nee. Geen weken afwachten.”

Al eerder had Michel voor het restaurant gebruikgemaakt van PIN Voorschot. De keuze om het nu ook op deze manier te doen, was dan ook snel gemaakt.

 

Extra omzet

Michel: “Met het nieuwe speeltoestel hopen we extra omzet te genereren. De speelweide is een echte publiekstrekker. Een grote aanschaf is echter een aanslag op je liquiditeit. Met PIN Voorschot is de aankoop snel uitvoerbaar. Nu kunnen we aflossen, zonder dat we daar omkijken naar hebben. Eigenlijk merk je er weinig van. En met het bonussysteem kun je sneller en zonder boete aflossen.”

 

Prima constructie

Wij vroegen aan Michel of hij PIN Voorschot ook aan anderen zou adviseren. Michel: “Ja, zeker. Voor de horeca is het zelfs ideaal. Voor een nieuwe keuken, een nieuwe vloer of een nieuw interieur kun je al zeer snel aan de slag, omdat het geld snel geregeld is. PIN Voorschot werkt met korte lijnen en zit op 1 lijn met de aanvrager. Deze constructie is wat mij betreft een gat in de markt.”

Meer informatie? Neem contact op met 088-3880880 of bezoek onze website https://www.pinvoorschot.nl/.