Algemeen

Twee keer binnen één week uw bedrijf in de spotlights bij MKB Belangen1 min lezen

By 24 januari 2017 No Comments

Vanaf nu plaatsen we bij MKB Belangen iedere maandag op facebook een ‘Ondernemersverhaal’ en iedere vrijdag over hetzelfde bedrijf een verhaal in het kader van ‘Het zal je maar overkomen’. Deze teksten worden ook in de nieuwsrubriek van de website van MKB Belangen geplaatst. En als klap op de vuurpijl gaat het ondernemersverhaal mee in onze wekelijkse nieuwsbrief.

Ondernemersverhaal, wat is dat?

Het is alsof we even binnen mogen komen kijken. We willen weten waar u vandaan komt, hoe u op het idee kwam te gaan ondernemen en waarom hebt u juist voor uw soort onderneming gekozen… Wat vindt u belangrijk en waarom maakt u de keuzes die u maakt. En wat verwacht u van de toekomst. Door hierover te schrijven, willen we andere ondernemers inspireren en uw bedrijf een open venster geven.

Het zal je maar overkomen…

Op vrijdag volgt dan een specifiek verhaal uit uw praktijk. Dat kan een bijzonder leermoment zijn, of een grote blunder. Het kan een ergernis zijn, omdat dingen anders liepen dan u wilde, of juist misschien een enorme (onverwachte) meevaller. En hoe ging u daarmee om?

Ik wil graag de ‘ondernemer van de week’ zijn, wat moet ik daarvoor doen?

Hebt u een inspirerend verhaal dat u graag wilt delen? En denkt u dat u iets hebt aan exposure via MKB Belangen? Stuur ons dan een mail waarin u alvast een tipje van de sluier oplicht. Vergeet niet uw contactgegevens toe te voegen.

Wij zoeken naar zo groot mogelijke diversiteit, omdat er nu eenmaal veel verschillende soorten ondernemingen zijn. Wilt u veel positieve reacties? Zorg dan dat u iets aan te bieden hebt dat wij kunnen verloten onder inzenders.