Algemeen

Zo verhoogt u de waarde van uw bedrijf2 min lezen

By 24 maart 2017 No Comments

Elke ondernemer wil graag goed inzicht hebben in de waarde van zijn bedrijf en waar verbeterpunten liggen om de waarde te verhogen. Voor de dagelijkse operatie, maar ook voor de toekomst. Als u er bijvoorbeeld over denkt om over een paar jaar uw bedrijf te verkopen, of om de mogelijkheden te onderzoeken om juist een bedrijf te kopen.

Wat is uw bedrijf waard? Maakt u optimaal gebruik van voorraad- en debiteurenbeheer, van ‘cashflow’ planning of andere zaken die de bedrijfswaarde kunnen verhogen? Welke quick-wins bestaan er om de waarde te verhogen? Stel: u denkt erover na om het bedrijf over een aantal jaar te verkopen. Hoe bereidt u zich voor op zo’n proces? Welke valkuilen kunnen zich voordoen tijdens het verkoopproces en de voorbereiding daarop?

MKB Belangen organiseert in samenwerking met Alfa Consultants en Ondernemerstraining op 30 maart a.s. een webinar en geeft antwoord op allerlei vragen rondom koop/verkoop en waarde van uw bedrijf. Schrijf hier in voor het webinar.

Antwoord op uw vragen over Koop / Verkoop en Waarde van uw bedrijf

Vanuit MKB Belangen zal Adrienne van Veen bij het webinar aanwezig zijn en vanuit Alfa Consultants de experts Gert Bloemendal en Christiaan Buis. Tijdens het webinar wordt ingegaan op aan- en verkoopprocessen van een bedrijf, en ook op hoe u de waarde van uw bedrijf kunt bepalen en verhogen via quick-wins. Wanneer u een bedrijf wilt (ver)kopen krijgt u handvatten om u hier tijdig en goed op voor te bereiden. De praktijk laat zien dat veel ondernemers te laat beginnen met een gedegen planning voor koop, of verkoop van een bedrijf. Het is daarom belangrijk om goed op de hoogte te zijn van zo’n proces om zo het optimale resultaat te behalen.

Wilt u meedoen aan het webinar, of wilt u later kunnen terugkijken? Het webinar is op 30 maart a.s. van 16:00 tot 17:00 uur.

Klik hier om in te schrijven voor het webinar.