Algemeen

Zorgpremies stijgen, veranderen van verzekeraar loont!1 min lezen

By 10 november 2016 No Comments

Het is begin november. Over enkele weken presenteren alle zorgverzekeraars hun nieuwe premies. Een week na Prinsjesdag kwam DSW, traditioneel de eerste die de nieuwe premie bekend maakt, met een verhoging van maar liefst 10 procent!

Twee maanden geleden deden wij een onderzoek naar wat ondernemers belangrijk vinden aan hun zorgverzekering. De belangrijkste uitkomsten zijn:

• Ruim de helft heeft gezinsleden meeverzekerd

• Ruim 70% heeft aanvullende modules

• Dé reden voor de keuze van een verzekeraar is de prijs/kwaliteitsverhouding

• Ruim 70% is afgelopen jaar niet overgestapt naar een andere verzekeraar

Binnenkort publiceren we de uitkomsten van het totale onderzoek.

Zorgverzekeringen zijn best complex. Daarom is het lastig om zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken en om te controleren of je wel de juiste premie betaalt. En om te bepalen of het aantrekkelijk is om van verzekeraar te wisselen. Dit laatste kunt u doen tot 1 januari 2017.

Gratis vrijblijvende zorgpremiecheck

Onze partner Yezzer ontvangt binnenkort alle verschillende tarieven. Wanneer u wilt weten welke verzekering volgend jaar het beste bij u past, kunt u nu alvast de zorgpremiecheck invullen. Wij houden u dan vrijblijvend op de hoogte welke verzekering het gunstigst is.

Hoe doe ik de check?

In de nieuwsbrief die u van ons ontving over dit onderwerp, vindt u een link naar de zorgpremiecheck. Dit is een gepersonaliseerde link om ervoor te zorgen dat de juiste vergelijking straks bij de juiste persoon terecht komt. Ga dus naar uw mail en klik de link aan.

Ontvangt u nog géén email-nieuwsbrieven van ons, maar wilt u dat wel graag, meld u zich dan aan via info@mkbbelangen.nl