Blog

Dagboek van Adrienne: Het leven van een zakenvrouw1 min lezen

By 31 mei 2019 No Comments

DRUK

Hoofdletters en dikgedrukt, dat moet de lading wel dekken. Naast dat ik van afspraak naar afspraak ren en bijna 24 uur per dag bezig ben met de onderneming, zorg ik er altijd voor dat ik thuis ben als mijn kinderen thuis komen van school of dat ik ze ophaal. Ik breng ze naar de voetbal, naar tennis en chauffeur ze met alle liefde heen en weer. Maar soms heb ik even een klein momentje voor mijzelf nodig, wil jij weten hoe ik ontspan? Of ben jij op zoek naar een manier om na een lange dag te ontspannen? De volgende tips werken voor mij:

#1 Sporten

Om de drukte te ontvluchten vind ik het heerlijk om naar de sportschool te gaan, al is het soms alleen maar voor de sauna of zonnebank. Gun jezelf dit ook af en toe. Lekker zweet kwijtraken en tegelijkertijd stress, zeker een aanrader!

#2 De hond uitlaten

Heb je geen hond? Ga dan lekker een stukje wandelen. De beweging is mooi meegenomen en gezond en je krijgt heerlijk de kans om je gedachtes op een rijtje te zetten!

#3 Nee zeggen is niet erg

Je hoeft niet de hele dag als een kleuter ‘nee, ik wil niet!’ te roepen, maar soms nee zeggen tegen dingen moet geen enkel probleem zijn. Zorg alleen dat je jouw prioriteiten niet uit het oog verliest.

#4 Mijn koffiemomentje

Iedereen in huis weet het, als mama koffie drinkt, is ze in haar eigen wereld. Of het nu achter de PC is of op de bank: met grote letters staat NIET STOREN op mijn voorhoofd geschreven. Bij deze dank lieve kinderen dat jullie daar rekening mee houden

 

 

Leave a Reply