Boekhoudprogramma's vergelijken

Vergelijk de beste boekhoudprogramma's voor jou

- Maak je keuze -

Vergelijk alle software programma's van Nederland

Vergelijk welke aanbieder bij jou past

Programma's gericht op ZZP'ers & MKB

Maak eenvoudig jouw keuze

Boekhoudprogramma:All-in 1 oplossing

Met een boekhoudprogramma heb je je hele administratie in één product. Je hoeft geen verschillende tools aan elkaar te knopen. Van uren- en rittenregistratie, tot factureren, de btw-aangifte en je winst- en verliesrekening.


Ook heb je altijd en overal toegang tot je boekhouding. Van je computer tot je telefoon. Van Nederland tot in het buitenland. Ook als je niet thuis bent, kan je altijd bij je gegevens.

Peter de Bock, IT Consultant

"Enorm onder de indruk van deze boekhoud app. Tot nu toe zit alles erin om mijn boekhouding als IT consultant te doen. Intuïtief en flexibel in gebruik."

Daphne Schipper, Psycholoog

"Top programma, rekent zo mijn btw uit! Dat scheelt mij een hoop werk en geld. De service van MoneyMonk is ook super! Direct antwoord en zeer behulpzaam, aanrader!"

Vergelijk Top 6 MKB Boekhoudprogramma's

 

Hoe doe jij de Boekhouding?

Het kiezen van een juist programma is een belangrijke kwestie waar veel ZZP’ers mee worstelen. Ieder heeft namelijk zijn eigen voorkeuren en benodigdheden. Heb je een uitgebreid programma nodig? Of liever een zo goedkoop programma? Welke tools passen het beste bij jou en jouw onderneming?


Wij hebben de beste ZZP Facturatie- & Boekhoudprogramma’s op een rijtje gezet. Vergelijk de aanbieders, kies eenvoudig een programma en zorg dat jouw boekhouding gemakkelijk op orde is.

Vergelijk Top 6 ZZP Boekhoudprogramma's

 

Handige Boekhoudtips 2020

#1 Laat klanten met iDEAL betalen

Klanten betalen sneller een factuur met iDEAL. Verstuur facturen per e-mail naar je klant met een link naar iDEAL. De klant bekijkt de factuur online, en kan deze direct betalen. Jij hebt snel je geld en de factuur wordt ook direct als betaald geregistreerd.


#2 Handige iOS en Android app

Veel programma's hebben een iOS of Android app. Download de iOS of Android app, en je hebt een boekhoudprogramma ook in je broekzak. Maak een foto van je bonnetjes en stuur ze gelijk door. Geen stapels papier meer in je portemonnee. Bekijk de status van facturen en zie hoeveel geld je nog hebt.

Samen staan we sterker

199,000

Ondernemers hebben zich inmiddels bij ons aangesloten

Populairste diensten

Navigeer

Het MKB is iets waar we als Nederland trots op moeten zijn, mensen die hun nek uitsteken om iets bij te dragen aan de samenleving. Helaas worden de belangen niet altijd goed vertegenwoordigd. MKB Belangen geeft ook deze ondernemers een stem.  Jouw mening telt!


Hartelijke groet, Adrienne van Veen.

MKB Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en voordelen voor ZZP en MKB.

© 2019 MKB Belangen i.s.m. MKB Collectieven | Powered by BizBundel | Privacy Statement