Ik hoor u denken: ‘Het is toch geld lenen kost geld?’. Dat klopt, maar geld lenen kost ook tijd. Het is gelukkig niet zo dat het lang duurt voordat u het geld op uw rekening ontvangt, dat regelen we binnen een paar dagen, geen probleem. Waar PIN Voorschot wel graag tijd in steekt, dat bent u. Of het nu gaat om € 2000,- of € 50.000,-. We willen u en uw onderneming verder helpen. U maakt waarschijnlijk dubbel zoveel uren als de gemiddelde werkende Nederlander, en werkt hard om uw klanten meer dan tevreden te houden. Om uw klanten te kunnen bieden wat ze van u verwachten, en een nog mooier en beter bedrijf neer te zetten dan u al heeft kan een financiering soms hard nodig zijn. Waar de banken meestal niet meer bij machte zijn om de MKB ondernemer op een passende manier te helpen met een financiering, helpen wij u graag. Het MKB is de fundering van de economie en dat willen we graag zo houden. We komen daarom ook altijd bij u langs om samen te kijken naar de beste financiering om uw doelen te bereiken. Dat kost tijd, maar dat hebben we er graag voor over.

Met een leeg kladblok en een nieuwe iPhone begon hij. Diederik Werdmölder ging in 2015 het avontuur aan. Hij nam afscheid van de zekerheid van een vast salaris, en werd ondernemer voor ondernemers. PIN Voorschot bestaat in maart 2020 alweer vijf jaar. In die vijf jaar hebben wij al bijna 1700 ondernemers kunnen helpen aan een gezondere, mooiere en betere onderneming. We zijn hier hartstikke trots op, dus dat delen we maar al te graag met u. We werken inmiddels iedere dag met 14 mensen hard om de beste versie van onszelf te worden en om nog meer MKB ondernemers te kunnen helpen.

Het PIN Voorschot is eigenlijk een heel simpel concept. We geven een voorschot op de verwachte pin omzet in de komende maanden. Vervolgens lost u dit voorschot geautomatiseerd via uw pin betalingen binnen 6 maanden weer af. U heeft er dus geen omkijken naar. Handig he?

Wil u graag weten hoe wij u en uw onderneming echt verder kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we dat kunnen doen.

lees verder of

neem contact op