Welkom bij MKB Belangen Inkoop & Advies!

Vind de voordeligste aanbieder voor jou

Hoe werkt het?

Zorgeloos ondernemen via 3 eenvoudige principes

Zie jij als ondernemer ook vaak door de bomen het bos niet meer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres gekomen! Van advies over ingewikkelde ondernemerszaken, handige diensten tot exclusieve deals. Wij geloven erin dat met een beetje hulp iedereen succesvol, slim en voordelig kan ondernemen.


Hoe gaan wij je hiermee helpen? Via 3 eenvoudige principes: Advies, Vergelijk en Voordeel. 

Wij maken ondernemen makkelijk

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wij leggen alle complexe ondernemerszaken op een heldere manier uit.


Door middel van slimme scans, uitgebreide informatiepagina's en interessante nieuwsbrieven, ben jij razendsnel op de hoogte van relevante ontwikkelingen, het laatste nieuws en je mogelijkheden als ondernemer!

Advies

Vergelijken loont!

En dat is nu heel eenvoudig via ons handige platform. Bespaar direct door gratis & vrijblijvend meerdere aanbieders te vergelijken of gebruik één van onze snelle premievergelijktools. Zo weet jij dat je altijd een slimme keuze maakt.


Wij selecteren al onze partners zeer zorgvuldig op de meest hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening en uiteraard prijs. 

Vergelijk

Gezamenlijke inkoopacties

MKB Belangen Inkoop & Advies speelt een actieve rol in het tot stand brengen van gezamenlijke inkoopacties waarmee jij aanzienlijk kunt besparen op bijvoorbeeld telefonie, verzekeringen en andere ondernemerszaken.


Hierdoor ontvang je altijd exclusieve kortingen en acties. Doe er je voordeel mee!

Voordeel

Over ons

MKB Belangen Inkoop & Advies

MKB Belangen is er om op te komen voor de MKB-er, onder andere door een actieve rol binnen de politiek te spelen en gezamenlijke inkoopdeals tot stand te brengen. Wij informeren kleine ondernemers over belangrijke wetswijzigingen en juridische en administratieve zaken. MKB Belangen wil bepaalde zaken onder de aandacht van de politiek en media brengen. 


In plaats van alleen maar roepen dat dingen anders moeten, doen wij er ook echt álles aan om dit te bewerkstelligen. Wat zeker is: net als het realiseren van gunstige tarieven voor allerlei basisbehoeften, zet MKB Belangen zich in om daadwerkelijk resultaten te boeken.

Reviews

"Voor het eerst iemand die gewoon met mij in gesprek was, niet zijn riedeltje op las van een scherm. Veel opener dan de andere telefonische medewerkers, met zelfs ook eigen inbreng in het verhaal en antwoord op mijn vragen. Deze meneer belde voor mijn belang, dank."

Inge M.

Creatief vormgever


"Geweldig platform voor ondernemers. Ik heb hier razendsnel al mijn zaken geregeld en ik weet gewoon dat ik de beste offertes ontvang. Geen gedoe en super makkelijk allemaal. Ik kom sowieso terug als ik weer iets nodig heb."


Reviews i.s.m. BizBundel - mijnZZPdiensten

Sam van D.

Financieel adviseur

Samen staan we sterker

199,000

Ondernemers hebben zich inmiddels bij ons aangesloten

Populairste diensten

Navigeer

Het MKB is iets waar we als Nederland trots op moeten zijn, mensen die hun nek uitsteken om iets bij te dragen aan de samenleving. Helaas worden de belangen niet altijd goed vertegenwoordigd. MKB Belangen geeft ook deze ondernemers een stem.  Jouw mening telt!


Hartelijke groet, Adrienne van Veen.

MKB Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en voordelen voor ZZP en MKB.

© 2019 MKB Belangen i.s.m. MKB Collectieven | Powered by BizBundel | Privacy Statement