Ondernemersverhalen

Annette en Adriaan – “zelfverzekerd ondernemen”.2 min lezen

By 18 december 2019 december 23rd, 2019 No Comments

Ondernemers zijn leuk. En ondernemen is leuk! Dat vinden Adriaan en Annette. Daarom zijn ze zelf ook ondernemer geworden, vertellen ze me op hun vrolijke kantoor op de 6e verdieping in Amsterdam. Elke dag weer je droom najagen, verantwoordelijkheid nemen, iets toevoegen aan de wereld, iets veranderen, iets neerzetten en opbouwen. Dat vinden ze geweldig, lichten ze toe. Zo had Adriaan als 16-jarige al zijn eigen bedrijfje in het organiseren van feesten en partijen en hielp hij in de afgelopen 15 jaar meerdere bedrijven in Nederland opzetten en uitbouwen, van werving en selectie tot fitness apparatuur. Annette groeide op met een familiebedrijf aan huis en begon vrijwel direct na haar studie met haar mediabedrijf in Rusland dat zij in 8 jaar tijd uitbouwde tot een bedrijf met 200 werknemers.

Máár, merkt Adriaan op, als ondernemer moest ik ook altijd veel zaken regelen die niets te maken hadden met het najagen van mijn droom. Randzaken die vaak ingewikkeld zijn en veel geld en tijd kosten; het regelen van ondernemersverzekeringen was daar één van. Over het algemeen niet iets waar je superblij van wordt, voegt Annette lachend toe. Dat moet anders kunnen, dachten de twee ondernemers toen zij in 2014 Yezzer opzetten; een verzekeringsplatform voor MKB en ZZP dat verder gaat dan alléén verzekeren. Zodat ondernemers zelfverzekerd kunnen ondernemen!

Via Yezzer kunnen ondernemers gemakkelijk bedrijfsverzekeringen vergelijken en afsluiten tegen de beste voorwaarden. Op veel verzekeringen heeft Yezzer ook collectiviteitskortingen. En omdat ondernemersverzekeringen toch nog altijd ingewikkeld zijn, word je bij Yezzer altijd geholpen door een persoonlijk adviseur op afstand. Adviseurs die de taal van de ondernemer spreken en alles zo snel mogelijk in orde maken. Een soort Coolblue voor ondernemersverzekeringen! Klanten van Yezzer krijgen ook nog toegang tot het bijbehorende ondernemersplatform Boostz, waardoor zij zichzelf en hun bedrijf onbeperkt kunnen blijven ontwikkelen in alle belangrijke ondernemersonderwerpen via e-learning, webinars en events.

Inmiddels doen al meer dan 24.000 ondernemers mee en hebben Annette en Adriaan een leuk team van klantgerichte adviseurs, marketingspecialisten en ondernemerschapsexperts met dezelfde missie als zij en zijn ze al een aardig eind op weg om de verzekeringsmarkt te veranderen.

 

Wil jij weten welke risico’s je moet afdekken of bekijken of je een goedkoper voorstel kan krijgen voor je huidige bedrijfsverzekeringen? Doe hier dan een aanvraag.

Jouw ondernemersverhaal delen? Stuur dan een e-mail naar muguette@mkbbelangen.nl

 

Leave a Reply