Ondernemersverhalen

Dineke Faas “Leef!”2 min lezen

By 21 november 2019 november 22nd, 2019 No Comments

Dineke is van alles, zo is zij lifestyle coach, ademtherapeute, medium, spiritueel coach, yoga docent, geeft dansworkshops en voert special acts uit. Bovenal zet ze  mensen in hun kracht.  Hun vrouwelijke kracht. Dit geldt niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Vrouwelijke kracht ziet namelijk niet zozeer op het vrouw zijn, maar op vrouwelijke eigenschappen zoals een open hart hebben en kwetsbaar durven zijn.  Dit doet zij vanuit haar onderneming “Femme Vitaal”.

“Nadat ik van mijn 20ste tot mijn 30ste ernstig ziek was en dit heb overwonnen, vind ik dat het leven omarmd mag worden! I survived!” Maar doen we dat niet allemaal? “ We zijn in deze maatschappij vooral aan het overleven in plaats van volledig leven. Daarom help ik mensen met het vinden en omarmen van hun vrouwelijke krachten, deze zorgen er namelijk voor dat we kunnen leven in plaats van overleven.”

Na haar 30ste  is Dineke het ondernemerschap ingerold. Dat klinkt zo vanzelfsprekend, toch heeft ze en haat-liefdesverhouding met het ondernemerschap. Ze houdt van de vrijheid, de afwisseling en speelsheid, het ontdekken, uitvinden en vindt het avontuur wat het ondernemerschap te bieden heeft fantastisch. Daar tegenover staat dat het keihard werken is, onzeker en een job waar je 24 uur per dag mee bezig bent.

Zij onderscheidt zichzelf van anderen door haar bijzondere talenten in een unieke combinatie. Zij leert mensen om met het leven om te gaan en dus van overleven naar leven toe te werken.

“Ondernemen is niet altijd makkelijk, het is veel ballen tegelijkertijd hoog houden. Het vertrouwen in het leven is een uitdaging, bij een baas is salaris een soort veiligheid. Dat, de veiligheid vinden, is voor mij als ondernemer een uitdaging.

Mijn tip aan ander ondernemers is dan ook blijf volhouden. Vol van jezelf houden bij elk faal moment en succes moment. De liefde voor jezelf is uiteindelijk de krachtigste motor om te kunnen groeien als ondernemer.

Wil je graag in contact komen met Dineke? Stuur haar dan een e-mail op:  info@femmevitaal.nu

Jouw ondernemersverhaal delen? Stuur dan een e-mail naar muguette@mkbbelangen.nl

 

 

Leave a Reply