Ondernemersverhalen

Fouad Aaras – Call4Succes1 min lezen

By 9 januari 2020 No Comments

Call4Succes is een Nederlandstalig callcenter gevestigd in Marokko. Fouad: “Wij richten ons op outbound-sales projecten die gericht zijn op de Nederlandse markt. De projecten zijn zeer divers.”

 

Tijdens zijn vakantie in Tanger wilde Fouad het liefst nooit meer weggaan uit Marokko. Dit was voor hem de drive om Call4Succes op te richten. “Tanger is een fantastische stad met mooie stranden en altijd heerlijk weer. Dit wilde ik niet alleen voor mezelf houden maar ook voor andere (Marokkaanse) Nederlanders die zich in Tanger willen vestigen. Veel van mijn mensen zijn speciaal vanuit Nederland naar Tanger verhuisd om een nieuw avontuur aan te gaan.”

 

Fouad, een Marokkaan van afkomst die in  Amsterdam West opgroeide, had in Nederland geen ervaring als ondernemer. In Marokko maakte hij zijn eerste stappen als ondernemer. “Het ondernemerschap heeft mij een stuk scherper en alerter gemaakt. Ik word gedreven door mijn motivatie en perfectionisme. Dit komt ook terug in mijn bedrijfsvoering.”

“Je hoort wel eens negatieve geluiden over de callcenterwereld. Omdat ik voorheen in deze branche heb gewerkt, weet ik precies wat ik juist wel wil toepassen en ook wat absoluut niet. Voor mij staat eerlijkheid op de eerste plaats, dit staat ook centraal in de communicatie binnen de organisatie en naar onze klanten toe.”

 

Fouad’s doel is hoog gegrepen: hij wil het beste Nederlandstalige callcenter van Marokko worden. Ook hij heeft goede voornemens en plannen voor 2020: “De uitbreiding van Call4Succes staat dit jaar centraal. Wij zijn al druk bezig met de verhuizing naar ons nieuwe kantoor zodat wij ons team kunnen gaan uitbreiden en meer mensen een prachtige ervaring kunnen geven. Als de zaken goed gaan dit jaar hebben wij de ambitie om uit te gaan breiden met een nieuw kantoor in een andere stad in Marokko.

Leave a Reply