Ondernemersverhalen

Het zal je maar overkomen – Een piep in mijn oor!2 min lezen

By 7 april 2017 No Comments

Veel mensen zullen het herkennen – zomaar opeens heb je een piep in je oor, helemaal uit het niets terwijl je net even op de bank zit, na een avondje stappen of rockconcert. Ik werd er zelf op een woensdagochtend mee wakker en de piep is daarna niet meer weg gegaan. 

Het is soms gekmakend en natuurlijk zou je de piep graag uitzetten, maar niemand weet waar de knop zit. Deze piep is het resultaat van gehoorschade die ik op jonge leeftijd al opgelopen moet hebben. Lekker stoer vuurwerk afsteken op jonge leeftijd en het rotje te laat weggooien, boeeeem, een ontploffing vlak bij mijn oor. 

Pas vele jaren later openbaart zich de beruchte piep, ‘tinnitus’ heet de aandoening officieel. Het proberen deze te voorkomen staat centraal in ons bedrijf. Dit doen we met name door jongeren proberen bewust te maken van de kwetsbaarheid van onze oren en ze te motiveren gehoorbescherming te dragen. Schade kun je op vele manieren oplopen, vuurwerk, watersport, autosport, zagen, boren en inderdaad ook van te luide muziek.

Voorkomen kan wel, genezen niet…

Deze tinnitus was voor mij een extra stok achter de deur om met dubbele energie verder te gaan met Earproof. Iedereen die geconfronteerd wordt met een piep in zijn oor, gaat onmiddellijk met oordoppen aan de slag, te laat dus! Want de schade is dan al een feit…

Dus zorg ervoor dat je altijd oordoppen bij je hebt, en gebruik ze! Je hebt maar één stel oren, en je kunt ze niet repareren. We kunnen inmiddels nieuwe tanden kopen, nieuw haar, alles waar we niet blij mee zijn kunnen we vervangen en of repareren, maar voor je oren geldt nog steeds: eenmaal schade opgelopen…

Bescherm uw oren tegen geluidsschade! Speciaal ondernemersaanbod

Earproof geeft, in samenwerking met MKB Belangen, speciaal voor ondernemers 25% korting op alle producten in de website zoals bij voorbeeld deze generieke oordoppen. Vergeet niet bij het bestellen de code MKB2017 in te vullen.

Bescherm uw oren en beleef tegelijkertijd tóch de muziek zoals deze bedoeld is…. Lekker hard, maar zonder gevaar!

<h2<earproof®

Stationsplein 45, unit E0.174.01
3013 AK Rotterdam
+31 (0)10 26 14 038
info@earproof.com

www.earproof.com

</h2<earproof®