Ondernemersverhalen

Het zal je maar overkomen – Een verwonderde deelnemer over Sheepman1 min lezen

By 12 mei 2017 No Comments

Wat ik nou toch meegemaakt heb! Bij Sheepman noemen ze dit ‘Active Coaching’, ik noem het de spiegel van de natuur. Het is een training die gaat over soms ingewikkelde zaken zoals leiderschap, communicatie en samenwerking.

Eerst kwamen de mensen van Sheepman bij ons op kantoor, om te luisteren, te praten, en ideeën uit te wisselen. Best leuk eigenlijk. Ging ergens over, maar ze hadden niet de wijsheid in pacht. En dan die spiegel. We gingen met z’n allen naar buiten, toen bleek dat ze alles waar we over gepraat hadden, hadden omgezet naar een trainingsprogramma met schapen en honden. Voor je het weet sta je met z’n allen in een kringetje die schapen na te doen. Of je drijft ze op, je volgt een route en je maakt er een wedstrijd van. Klinkt eenvoudig maar het ging helemaal precies over ons!

Het was confronterend, spannend, maar hartstikke leuk. En dus helemaal op maat gemaakt. En gelachen dat we hebben.

Ondertussen bleven ze maar praten, wijzen, uitleggen. En inderdaad, je herkende jezelf, ons kantoor, de collega’s en hoe wij eigenlijk met elkaar omgaan. Prachtig. Binnenkort komen ze nog een keer langs. Gaan we het hebben over hoe het nu verder zal gaan bij ons. Ik stel me er veel van voor. Kan het je echt aanraden. Heel verhelderend.

www.sheepman.nl
info@sheepman.nl 
0344-576806 / 06-28848812