Ondernemersverhalen

Het zal je maar overkomen – Samen een bedrijf opzetten is net een huwelijk1 min lezen

By 7 juni 2017 No Comments

Als communicatiespecialisten hebben wij tal van fotoshoots georganiseerd voor en van klanten. Leuke en een beetje originele foto’s waarmee je de kijker het verhaal intrekt. Dit keer waren we zelf aan de beurt.

We wilden op de foto voor de website van ons nieuwe bedrijf. Wat we konden organiseren hadden we georganiseerd: een geschikte locatie (een duurzame stadstuin) en een uitstekende fotograaf (Marcel Rozenberg).

Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming luidde het advies: te weinig zon, laten we het vanavond proberen. De golden hour app van fotografen gaf voor de avond een positief advies af. Of toch niet? Daar kun je dus ook niet altijd op vertrouwen.

Het werd pas de volgende dag. Nou zijn we wel wat gewend, maar het hele schema omgooien doen wij zelf ook liever niet dan wel. Vaak moet het echter gewoon zo zijn. Het werd een leuke relaxte fotoshoot, in de avondzon.

Voorbijgangers hadden blijkbaar ook plezier. En konden hun nieuwsgierigheid niet bedwingen: “Gaan jullie trouwen?” Best symbolisch eigenlijk: een bedrijf samen opzetten is een beetje als een huwelijk. Het vergt commitment, we proberen samen alles eruit te halen wat erin zit, de een vult de ander aan en andersom, we moeten blijven communiceren met elkaar, we maken afspraken en komen die na en we steken er veel energie in. Duurzame energie in ons geval!

Duurzability.nl

Casper Gijzen
cas@duurzability.nl
0629545067

Monique Speelman
monique@duurzability.nl
0614268032