Ondernemersverhalen

Het zal je maar overkomen – Stilstand is achteruitgang!1 min lezen

By 26 mei 2017 No Comments

Bij de start in 2004 als franchiseonderneming hadden we nooit kunnen bedenken dat we nu, 13 jaar later als zelfstandige BV konden opereren. We groeiden door naar officeDOCK Projectinrichters BV en sinds 31 maart veranderde onze naam officieel in InteriorWorks. Van franchise onderneming naar Google als klant!

We werkten met steeds meer verschillende architecten samen, en gingen bijvoorbeeld steeds meer werken voor de hospitality-branche. Dan merk je dat de naam officeDOCK de lading gewoon niet meer voldoende dekt, onze merken en leveranciers zijn veel breder inzetbaar dan puur kantoor.

We moesten onszelf door de jaren heen steeds weer opnieuw uitvinden. De laatste naamswijziging in InteriorWorks is een logische stap die aansluit bij de vraag vanuit de branche. We willen dan ook graag aan ondernemers de volgende tip meegeven:

Wees niet bang voor verandering, want alleen op die manier kun je ook stappen vooruit maken.

André Mulder, Jeroen Mittelmijer en Chantal Mittelmijer zijn de ondernemers achter InteriorWorks, specialist op het gebied van projectinrichting binnen hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. De filosofie van InteriorWorks is dat zakelijk interieur méér dan alleen een verzameling van een aantal meubelstukken is.

interiorworks.nl