Ondernemersverhalen

Linda Nidelstein van Loesairbnb2 min lezen

By 20 februari 2020 maart 4th, 2020 No Comments

Ondernemerstip ‘’Alles wat je doet moet van uit je hart komen“

 

Linda is een onderneemster in hart en nieren. “Na een  carrière in het bedrijfsleven ben ik gaan reizen. Ik maakte kennis met vele verschillende culturen. Van daaruit heb ik me verder ontwikkeld en onder meer bekwaamd in trainingen voor lichaam en geest. Mijn werkwijze staat inmiddels bekend als de Methode Nidelstein.” Linda geeft nu onder andere transitie coaching , mindfulness, reiki, yoga en paarden coaching. Daarnaast runt zij Loesairbnb.

 

“Het oprichten van het pension was geen grote stap voor mij. Door de therapieën die ik geef, bleven regelmatig cliënten overnachten. Dit beviel mij goed, het was altijd gezellig. Het was eigenlijk proefdraaien voor het echte werk.” Pension Loes werd een feit. Op de vraag waarom Loes en geen Linda, lacht Linda: “Een passende naam vinden was echt lastig.  Na lang nadenken, heb ik het pension vernoemd naar mijn moeder en toevallig was de naam van degene die mijn huis heeft gebouwd, ook Loes.”

 

“Hoe komt het dat ik alleen maar uitmuntende reviews zie?”, vroeg ik aan Linda. “Als je vanuit je hart werkt en echt met passie, dan is het altijd leuk’’ beantwoordde Linda met een lach. “Het is de bedoeling dat de gasten zich thuis voelen, dat ze een heel ander gevoel hebben dan in een hotelkamer. Regelmatig zit ik ’s avond nog na te praten met mijn gasten. Niet alleen Nederlanders boeken bij mij, maar ook mensen uit Australië, Italië en Spanje om maar enkele landen te noemen.”

 

Toekomstplannen zijn er zeker voor Loesairbnb. In het bos achter haar huis heeft ze een lodge, dat is een grote tent van 45 m². ”Echt back to the basics. Zeker in de zomer is het heerlijk om lekker in de natuur te overnachten.” De lodge is op dit moment in de verhuur.

 

Dat gasten het gezellig vinden bij Linda blijkt wel: maar liefst 30 procent van de gasten komt weer terug. “Sommige zeggen zelfs hun reservering bij een hotel af om speciaal bij mij te overnachten. Dat is natuurlijk te leuk voor woorden.”

 

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar de airbnb neem dan hier eens een kijkje >>

Of neem contact op met Linda via : linda49walter@hotmail.com

Leave a Reply