Specialist

Deze trend maakt dat verzekeren tegenwoordig anders kan. Meld u nu aan voor MKB Crowdsurance!3 min lezen

By 2 augustus 2018 No Comments

De sharing economy heeft disruptieve gevolgen voor traditionele markten. Zo ook voor de verzekeringsbranche. Worden grote verzekeringsmaatschappijen zoals we die nu kennen dan niet overbodig? De deeleconomie maakt dat verzekeren tegenwoordig ook anders kan. MKB Belangen speelt hier graag op in met de lancering van een Crowdsurance groep voor ondernemers.

Wilt u meer informatie over MKB Belangen Crowdsurance en over hoe u meedoet? Klik dan hier.

Onderling risico’s delen in een sharing economy

De sharing economy heeft al talloze traditionele markten volledig op zijn kop gekregen. De taxi- en hotelindustrie kreeg flinke klappen van Uber en AirBNB, doordat een zogenaamde tussenpersoon met dit business model overbodig werd. Ook verzekeringsmaatschappijen fungeren in principe als tussenpersoon. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie als ondernemer, kan hierdoor een alternatief beter passen dan traditionele verzekeringsproducten. Bijvoorbeeld in het geval van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Met Crowdsurance deelt u risico’s met ondernemers onderling. Hierbij wordt er geld gespaard, i.p.v. uitgegeven aan premies. Alleen in geval van een arbeidsongeschikte in uw Crowdsurance groep wordt een deel van uw maandelijkse inleg ingezet. Is er niemand arbeidsongeschikt? Dan blijft het geld van u!

Meer informatie over meedoen aan Crowdsurance

Bekijk hier het interview met Adriaan van Loon en Cosmas Blaauw over hun toekomstvisie op de verzekeringsmarkt en hoe Crowdsurance (risico’s delen met ondernemers onderling) hierop inspeelt.

Leave a Reply