Specialist

Ontmoet het team van MKB Afval – de goedkope afvalinzamelaar voor ondernemers3 min lezen

By 27 september 2018 No Comments

MKB-afval.nl is ruim 4 jaar geleden gestart met het aanbieden van abonnementen voor het ophalen van bedrijfsafval voor midden- en kleinbedrijf, verenigingen en overige organisaties. Op dit moment zijn 3.000 ondernemers klant geworden bij MKB-afval.nl. De meeste van hen zijn overgestapt omdat dit direct een besparing heeft opgeleverd. De overige klanten zijn zogenaamde starters.

Volledig gericht op service

De medewerkers achter MKB-afval.nl zijn ervaren en vakkundig op het gebied van afvalverwerking en afvalinzameling. Zij zijn bereid om heel snel jouw besparing uit te rekenen. De dienstbare opstelling van de medewerkers wordt als zeer prettig ervaren. Dit laatste kun je zien aan de klantbeoordelingen op de homepage van www.mkb-afval.nl. Zij vragen namelijk na 3 maanden alle nieuwe klanten om hen te beoordelen. Uiteraard vrijblijvend.

“Transparantie is uniek”

Bij MKB-afval.nl is het mogelijk om vrijblijvend uw maandtarief te bepalen, en dat kan ook direct via MKB Belangen. Je kunt zelf aan de knoppen draaien; je bepaalt zelf de afvalsoort(en), scheiden aan de bron loont!

Daarna bepaal je de containerinhoud. Tip! Containers tot een formaat van 660 liter passen door een gewone deur.

Ten slotte bepaal je de ophaalfrequentie. Van 1 keer per 4 weken tot 2 keer per week. Heb je tijdelijk minder afval of juist meer afval? Dan kun je de frequentie gratis wijzigen.

Nadat je de looptijd van het abonnement hebt bepaald weet je meteen jouw korting. Per maand opzegbaar is 0% korting, een éénjarig abonnement 5% en tweejarig abonnement 10% korting. Via MKB Belangen krijg jij zelfs nog eens 10% extra korting!

De organisatie van MKB-afval.nl is gebaseerd op drie kernwaarden: simpel, snel en betrouwbaar. Bijvoorbeeld; als een nieuw proces niet simpel én snel én betrouwbaar is voeren zij het niet door.

Tijd voor een nieuw tarief

Je betaalt bij MKB-afval.nl een all-in tarief per maand en het tarief die jij in de calculator ziet is ook echt het tarief dat jij betaalt. Geen extra verborgen kosten of verrassingen, zoals; toeslagen of administratiekosten, maar gewoon een standaard tarief.

Heb jij op dit moment nog een contract bij een andere inzamelaar? Dan kun je uitzoeken wat de einddatum is en het contract opzeggen. Mocht je hulp nodig hebben neem dan contact op met de klantenservice van MKB-afval.nl. MKB-afval.nl start pas zodra het oude contract is beëindigd.

MKB Afval wordt beoordeeld met een 8.8

Alle nieuwe klanten van MKB-afval ontvangen na 3 maanden een verzoek tot het beoordelen van de dienstverlening. Inmiddels hebben bijna 600 MKB-ers onze dienstverlening beoordeeld en halen zij gemiddeld een 8.8.
Deze beoordelingen worden door een onafhankelijke partij opgevraagd (The Feedback Company) en zij zorgen er voor dat de beoordelingen ook op de site komen, alle beoordelingen vind je hier: https://www.mkb-afval.nl/beoordelingen/

Begin met besparen

Wil jij maximaal besparen op bedrijfsafval? Dan heb je dit zo geregeld. Je ontvangt van MKB-afval.nl een nieuwe rolcontainer voor het afval. Het enige dat je bij ieder ophaalmoment hoeft te doen is de rolcontainer buiten te zetten op de ledigingsdag. (Welke je ruim voorafgaand de ingangsdatum krijgt te horen).

Bespaar een extra 50% op jouw eerste 3 maanden

Leave a Reply