Specialist

Traditionele telefonie (ISDN) stopt, wat nu?1 min lezen

By 3 mei 2019 No Comments

KPN heeft aangegeven dat de traditionele vaste telefonie (ISDN) definitief zal stoppen per 1 september 2019. Momenteel maakt nog steeds rond de 35 procent van de bedrijven in Nederland gebruik van ISDN. Deze groep bestaat voor het overgrote deel uit MKB bedrijven tot 10 werkplekken. Behoor jij ook tot deze groep? Dan is het zeer aan te raden om snel actie te ondernemen!

Wat gaat er concreet veranderen?

Voor jou als ondernemer is het natuurlijk van essentieel belang dat je ook na 1 september van dit jaar goed bereikbaar blijft voor al jouw klanten. Doordat de traditionele telefonie wordt vervangen door internet bellen (Hosted VOIP), regel je jouw telefonie straks gemakkelijk online via de computer of mobiele telefoon. Stel je bijvoorbeeld voor dat je ‘s avonds thuis komt vanuit kantoor en vergeten bent een automatische doorschakeling aan te zetten naar een mobiele telefoon. Je zult in de oude situatie terug moeten naar kantoor om de doorschakeling aan te zetten, terwijl dit straks met 1 druk op de knop op afstand kan. Ook kun je met VOIP het gemak ervaren als je het vaste bedrijfsnummer combineert met een zakelijk mobiel abonnement, waardoor je nooit meer hoeft te investeren in nieuwe internet telefoons en je daarnaast nooit meer een klant hoeft te missen.

Wat is voor jou het beste alternatief en hoe regel je dit voor jouw bedrijf?

Proviced biedt speciaal voor de Mkb’er tot 10 werknemers internet bellen (Hosted VOIP), waar het gaat om gemak en betrouwbaarheid tegen zeer lage maandlasten.

Ben je benieuwd wat Proviced voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op!

Leave a Reply