Websites

Checklist: voldoet je website nog aan de eisen van vandaag?2 min lezen

By 11 augustus 2016 No Comments

Hoe vindbaar is jouw website eigenlijk? Ontwikkelingen gaan razendsnel! Hoe websites eruit zien en hoe ze technisch werken, daarin is de afgelopen jaren veel veranderd. Het gaat daarbij niet alleen om wat bezoekers ervan vinden, maar vooral om wat de zoekmachines zoals Google ervan vinden. Het allerbelangrijkste van een website is de vindbaarheid!

Waarom kun je als ondernemer niet meer zonder website?

Online vindbaarheid vergroot de geloofwaardigheid van je bedrijf, mensen kunnen er 24 uur per dag informatie op vinden, een website is makkelijker en goedkoper aan te passen dan een advertentie, een website is wereldwijd vindbaar, je kunt er veel gestelde vragen op beantwoorden en een website-adres is makkelijker te onthouden dan een telefoonnummer.

Kortom: Als ondernemer kun je eigenlijk niet meer zonder website, maar een achterhaalde website is bijna nog erger.

Controleer aan de hand van deze checklist of je website nog wel actueel is:

• Responsive: automatische formaat aanpassing aan telefoon of tablet. Google zet je helemaal onderaan bij de zoekresultaten als je dit niet hebt!

• Teksten zijn bewust “zoekmachine vriendelijk” geschreven.

• Techniek is maximaal 3 jaar oud. Oudere websites worden onderaan gezet

• Beveiligde (SSL) verbinding (https:// i.p.v. http://). Google geeft voorrang aan veilige websites

• Moderne menustructuur. Bezoekers verwachten op een bepaalde manier te kunnen navigeren

Uit een groot onderzoek dat wij deden in maart, bleek dat bijna de helft van de websites van onze deelnemers verouderd is. Ruim een kwart had zelfs nog helemaal geen website!

Wij zijn dus op zoek gegaan naar een snelle en makkelijke manier om aan een website te komen die helemaal van deze tijd is, zonder dat je enorm hoeft te investeren. We hebben het er al eerder over gehad, maar de behoefte bleek zo groot dat we het nogmaals onder de aandacht willen brengen.

Unieke deal via Ondernemerswebsites.nl

Je investeert een halfuur van je tijd voor een vrijblijvend interview, en zij bouwen een website inclusief alle teksten. Alleen als je besluit deze website echt te willen hebben, betaal je €265,- voor een all-in complete website!

Ga naar de aanbieding.

Het is zomer, veel mensen hebben even een rustige periode. Een goed moment om je website onder handen te nemen en je bedrijf (opnieuw) op de digitale kaart te zetten!

Met vriendelijke groet,

Adrienne van Veen