Websites

Een website zelf bouwen, of het laten bouwen door een kennis? Dat kan, maar weet je wat er allemaal bij komt kijken?4 min lezen

By 15 maart 2018 No Comments

Tegenwoordig kun je voor een paar tientjes een template kopen en zelf een mooie website bouwen of dit door ‘een kennis’ laten doen die er hoogstwaarschijnlijk meer voor vraagt. Hiervoor wordt meestal WordPress gebruikt. Vervolgens laat je je website voor een paar tientjes per jaar hosten. Klinkt goed, maar is dat alles wat je moet doen? Het antwoord op die vraag is NEE!

Als je je website aan zijn lot overlaat kan dit behoorlijke hoofdpijn opleveren. Het is belangrijk dat je je website goed onderhoudt en dat hij goed wordt beveiligd, anders is de kans erg groot dat je website binnen de kortste keren gehacked wordt, en dan is al je werk voor niks geweest.

Daarom is het belangrijk om te weten wat er komt kijken bij het hebben van een website? Hier een paar voorbeelden:

1. Updaten

De software waar je je website mee bouwt en de themes moeten regelmatig worden geüpdatet. Dit moet continu bijgehouden worden om je website goed te laten werken en om het veilig te houden. Tijdens een update kunnen er wel allerlei dingen mis gaan als je dit niet goed doet.

De meeste website bevatten ook plug-ins. Deze moeten ook regelmatig bijgehouden worden. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat plug-ins en themes vaak van andere software ontwikkelaars komen dan van bijvoorbeeld WordPress.

Als WordPress met een nieuwe versie komt, dan wordt dat niet tegelijkertijd gedaan door de softwareontwikkelaar van je plug-ins of themes, waardoor ze niet meer werken omdat ze dan niet meer herkend worden of getest zijn. Dit heeft als gevolg dat je website veel foutmeldingen geeft en heel aantrekkelijk wordt voor aanvallen. Dit is totaal niet wenselijk als je je bedrijf probeert te promoten!

 

2. Beveiliging

Een website moet goed beveiligd zijn. Als je website gehackt wordt, kan je website onbruikbaar worden, of de inhoud kan zomaar veranderd worden, zoals contactgegevens, rekeningnummers, etc.

Als je website gehackt is, dan gebeurt dit niet altijd door een individuele hacker. Er bestaan gigantisch veel robots die als enige doel hebben om security gaten te vinden en zo websites onbruikbaar te maken. Met als gevolg dat jouw website kan gaan spammen. Je wilt echt niet dat dit gebeurt met jouw naam!

 

3. Back-ups

Om deze redenen is het heel belangrijk dat je regelmatig backups maakt van je website zodat je bij storing, of mocht je website gehacked worden, je  de laatste versie weer terug kunt halen. Hier moet dus zeker ook aandacht aan besteed worden, en dit wordt ook niet altijd goed gedaan!

Maar heb jij als ondernemer hier wel tijd voor? Weet je ook hoe je dit allemaal moet doen? En heeft jouw kennis hier tijd voor, en verstand van? Stel dat het mis is, wie kun je dan bellen om het probleem om te lossen? Vaak sta je er dan alleen voor, of moet je extra betalen om hulp te krijgen.

 

Waarom laat je dit niet gewoon over aan professionals zodat je je kunt concentreren op waar jouw business echt om draait?

Je denkt vast dat dit heel veel geld kost. Maar dat hoeft dus niet meer. Bij Modual kun je een complete website inclusief teksten laten bouwen voor maar slechts €325,- (een speciale prijs voor MKB Belangen followers)! Je hoeft je dan ook totaal geen zorgen meer te maken over al deze bovenstaande zaken. Dit wordt namelijk allemaal voor je geregeld.

Zelfs als je een keer een foto wilt veranderen op je website, of je wilt nieuwe tekst toevoegen, en het lukt niet, dan kun je altijd terecht bij de support afdeling via chat, email of telefoon. Wat voor jou het prettigste is. De professionele supportmedewerkers helpen je heel graag verder zonder dat je daar extra voor moet betalen, zoals in de meeste gevallen.

En dit maar voor een tientje per maand*! Het volgende zit erbij inbegrepen:

  1. Je eigen domeinnaam

  2. Hosting van je website

  3. Professionele mailbox

  4. Beveiliging

  5. Updates

  6. Support van onze professionele supportdesk

  7. Backups

  8. Geen zorgen meer om je website!

Alles wat je hoeft te doen, is je hier aanmelden voor een telefonisch interview met één van onze webbouwers dat maar een half uurtje van jouw tijd kost. En het is ook nog eens vrijblijvend, want vind je je website uiteindelijk niet mooi geworden, dan betaal je ook niks!

 

Dus wacht niet langer en laat Modual de zorgen over je website overnemen.

*bij een jaarfactuur (maandfactuur 12,50€)