Bengs

Innovatieve producten die het lichaam van binnenuit versterken.

Video

Verhoog op een natuurlijke manier je energielevel met Bengs

Heb jij een laag energielevel? Of slaat de vermoeidheid wel eens in de middaguren toe op het werk? Bengs Restore herstelt de energie en natuurlijke balans in jouw lichaam. Hierdoor wordt ook het natuurlijke herstelproces van het lichaam ondersteund. De Bengs producten zijn het resultaat van het levenslange onderzoek door William Bengston en zijn onderzoeksteam. Niet alleen de werking van de producten is wetenschappelijk aangetoond:

Recent is aangetoond en gepubliceerd dat Bengs het mogelijk heeft gemaakt informatie in water te programmeren. De recent geïnterviewde ondernemer Ted den Ouden heeft het apparaat ontwikkeld dat dit mogelijk maakt. Met de Bengs producten is deze technologie in een makkelijk te gebruiken (spray)flesje toegankelijk voor iedereen gemaakt.

Hoe het werkt?

Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water, en dit water heeft een specifieke energiewaarde. Bengs verhoogt deze energiewaarde. Dit verbetert de balans en bevordert celherstel in jouw lichaam, wat kan resulteren in betere hydratatie, celregeneratie, ontgifting en een sneller herstel. Deze veranderingen binnen de cellen zorgen ervoor dat je energieker wordt en sneller kan herstellen na mentale of fysieke inspanning. De vele reviews van enthousiaste en trouwe gebruikers tonen ook een effect op je dagelijkse welzijn. Ervaar de positieve impact van Bengs Restore op het lichaam zelf!

Milestones van belangrijke momenten in het bedrijf van Bengs

April 2022: eerste verkopen via de webshop

November 2022: opening productiefaciliteit in de VS

April 2023: wetenschappelijke bevestiging werking Bengs producten

Mei 2023: Publicatie van werking in Journal of Scientific Exploration

Mei 2023: Introductie van Bengs Glow

De vragen van Bengs beantwoord

Ondernemer omdat…

Dat voor mij de beste plek is om in vrijheid met innovatie bezig te kunnen zijn.

Het grootste voordeel van ondernemer zijn is

Dat je continue op meerdere vlakken wordt uitgedaagd.

Het grootste leermoment

De realisatie dat een mooi bedrijf start met

  1. Visie
  2. De juiste mensen vinden om samen die visie te gaan realiseren
  3. Hen voorzien van de resources om dat te doen

De grootste tegenvaller

Dat als je niet van gemaakte fouten leert, deze in andere vorm blijven terugkeren totdat je het eindelijk begrijpt. In mijn geval, maak duidelijke afspraken met mensen voordat je met ze in zee gaat en leg dit vast. Toen het mij onlangs weer pijnlijk duidelijk werd dat ik dat voor de zoveelste keer niet goed had geregeld, beschouw ik als mijn grootste tegenvaller.

Ik overwon…

Tot tweemaal toe serieus door meerdere mensen uitgelachen worden over ‘mijn’ levensprojecten (PAL-V en Bengs).

En toen wist ik dat het goed ging komen…

Toen wij in april 2023 de wetenschappelijke bevestiging kregen dat wij informatie in water kunnen programmeren en dus de eigenschappen van veel mooie stoffen ‘scalable en storable’ kunnen maken.

Mijn droom is..

Om Bengs producten wereldwijd beschikbaar te maken voor mens, dier en natuur.