Focus on Quality: HET boekhoud- & administratiekantoor voor de MKB-er

Mogelijk zijn er voor jou als ondernemer veel belastingvoordelen te realiseren. Als ondernemer heb je in bepaalde gevallen recht op de kleine ondernemingsregeling, de startersaftrek, de zelfstandigenaftrek en de MKB-vrijstelling waardoor je minder inkomensbelasting of btw hoeft te betalen.

Ook heb je mogelijk recht op verrekening van btw van uitgaven van jouw privé auto die je regelmatig zakelijk gebruikt. Wisselt jouw inkomen van jaar tot jaar sterk? Dan is middeling van inkomsten gunstig waardoor je achteraf belastingen terug kunt krijgen. Wij zijn fiscaal specialist en benutten voor jou alle fiscale faciliteiten.

Je kan zelf bepalen welk administratief pakket het beste bij jou past. Het is modulair opgezet waarbij je zelf bepaalt welke dienstverlening je wil. We werken met vaste lage prijzen per maand, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wat zijn algemene voorwaarden en waarom heb je dit nodig

Wij zijn Focus on Quality, aangenaam.

We nemen al je administratieve zorgen uit handen zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijf. Ons kantoor kent de hoogste klantenwaardering van Nederland, we zijn gegarandeerd het goedkoopste administratiekantoor, je krijgt altijd binnen 24 uur een antwoord op je vragen (ook in het weekend) en bij ons geldt afspraak = afspraak. Je wordt geadviseerd door een Register Accountant voor fiscaal advies. Kwaliteit is gegarandeerd.

Wil je een vrijblijvend gesprek? Laat dan hier je gegevens achter.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

We hebben veel ZZP ondernemers geholpen bij de oprichting van de onderneming en mensen met een afkoopsom geholpen bij de oprichting van de stamrecht BV.

Daardoor zijn we zeer ervaren in het begeleiden van starters. Dat maakt het verschil in onze aanpak met andere boekhoudkantoren: We begeleiding, coachen en adviseren (als je dat wenst). Dit wordt door onze klanten gewaardeerd in een zeer hoge klantenwaardering.

Je vindt ons in Zoetermeer, Amsterdam (Sloterdijk) en Alphen aan den Rijn. We brengen geen kosten in rekening voor een telefoontje of beantwoording van een vraag. We werken met vaste prijzen per maand zodat je weet waar je aan toe bent. Geen poespas, goedkoop en duidelijk.

Gratis seminar! 25 juli 13.30 in Zoetermeer

De belangrijkste tips &tricks voor MKB ondernemers worden uitgelegd door een senior fiscaal adviseur.

Meld je nu aan!

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Professionalisering

Ook helpen we je bij de verdere professionalisering van jouw bedrijf. Wij helpen je bij het opstellen van een business plan (=ondernemingsplan), opstellen van een arbeidsovereenkomst, het verlonen van je personeel maar ook bij het oprichten van een BV of het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering. Kortom, wij zijn meer dan alleen een administratiekantoor.

Je betaalt bij ons voor een administratie abonnement al vanaf € 27,50 per maand (ex btw), ongeacht of je een eenmanszaak, BV, VOF of een stichting bent.

Onze prijzen zijn simpel

Onze 7 kernwaarden

Onderstaand tref je de 7 kernwaarden die centraal staan in ons bedrijf. Het vormt de basis van onze dienstverlening naar jou toe. Je mag ons er aan houden. Voor jou zijn het 7 goede redenen om zaken met ons te doen. Daarom hebben we een gemiddelde klantwaardering van 9,6.

1.Hoge kwaliteit = goed boekhouden + fiscaal meedenken
Wij zijn meer dan een boekhoudkantoor. We denken met je mee en adviseren je proactief over alle fiscale mogelijkheden.

2. Altijd binnen 24 uur een antwoord op uw vraag
We zijn 7 dagen per week bereikbaar. Vragen worden altijd binnen 24 uur beantwoord.

3. Snelle oplevering van jaarrekening
Wij zijn het enige boekhoudkantoor in Nederland die alle aangiften indient binnen de standaard termijn. Alle andere kantoren maken gebruik van de uitstelregeling. Op jouw verzoek kunnen wij uiteraard jouw aangifte toch uitgesteld indienen.

4. Afspraak = afspraak
Afspraak is afspraak bij ons. Als wij zeggen dat wij mailen dan mailen wij, als wij zeggen dat wij bellen dan bellen wij.

5. Kennis
Wij zijn specialisten op dit gebied van kleine tot middelgrote ondernemingen, ZZP’ers en stamrecht bv’s en weten dus exact waarover wij praten.

6. Lage vaste kosten
Wij zijn het goedkoopste administratiekantoor van Nederland. We brengen geen kosten in rekening voor een telefoontje of beantwoording van een vraag. We werken met vaste lage prijzen per maand zodat je weet waar je aan toe bent. Geen poespas, eerlijk en duidelijk.

7. Complete dienstverlening
Naast het verzorgen van de boekhouding willen wij jou graag adviseren over welke keuzes gemaakt kunnen worden. Zo heb je naast een boekhouder ook een business-coach tot je beschikking! Wij werken met een administratieapp waarmee je samenwerkt met ons als boekhouder. Het maken van facturen is super eenvoudig. Het bijwerken van de administratie doe je door het maken van foto’s van je bonnen. Makkelijker kan het niet!

Bel of mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak

Joffrey Bach Kolling   

Kantoor Zoetermeer (hoofdkantoor) | Boerhaavelaan 40, Crown Business Center
Kantoor Amsterdam | La Guardiaweg 36, Bright Office GebouwA
Kantoor Alphen ad Rijn | Kalkovenweg 28