Een firewall voor jouw bedrijfspand

Beveiliging

Bescherm jezelf niet alleen digitaal, maar óók fysiek.

Er is letterlijk niemand die zonder firewall het internet op gaat, en er is ook geen ondernemer meer die niet heeft nagedacht over digitale bescherming. Gelukkig zorgen de leveranciers van de software die we gebruiken, zoals ons boekhoudprogramma, ervoor dat zij hun digitale beveiliging op orde hebben en dat onze informatie veilig is.
We zouden het bijna vergeten in een tijd waarin cybercrime zoveel aandacht krijgt, maar de kans dat jouw data gegijzeld wordt is nog altijd een stuk kleiner dan de kans dat ouderwetse dieven hun slag slaan!
Afgelopen zomer deden wij een onderzoek onder ondernemers, waaruit bleek dat 60 procent van de ondernemers zich zorgen maakt over inbraak. Dit is niet zo gek, want liefst 40 procent van de ondernemers heeft hier al eens mee te maken gehad!

De grote vraag is echter: wat doen wij daar dan aan? Zorgen maken alléén helpt ons niet verder.
Het enige dat écht helpt, zijn preventie en beveiliging. Dit werkt niet alleen preventief en afschrikwekkend, maar het vergroot ook de kans dat daders gepakt worden en dat gestolen goederen teruggevonden kunnen worden, of dat schade verhaald kan worden.
Bovendien keert de verzekering vaak niet (volledig) uit, als niet aan bepaalde minimale vereisten op het gebied van beveiliging is voldaan. Veel mensen realiseren zich dit niet, en blijken daardoor achteraf dubbel gedupeerd te zijn.

Vanwege de Week van de Veiligheid hebben wij besloten om extra aandacht aan dit onderwerp te besteden. Hierbij hebben we de hulp ingeroepen van Securitas, die speciaal voor MKB Belangen een beveilingsoplossing speciaal voor het mkb samengesteld heeft.

Hiermee kan iedereen, voor een vast weekbedrag dus zonder investering, beschikken over de meest geavanceerde beveiligingstechnologie, die wordt erkend door alle verzekeraars.

DE AANBIEDING:

  • Tijdelijk ontvang je elke 2e additionele detector gratis bij een beveiligingspakket van Securitas.
  • Heb jij ook interesse in uitbreiding van jouw beveiligingspakket met IP video? Goed nieuws, ook hiervoor ontvang je nu elke 2e additionele camera gratis.

Is dit het moment voor jou om voor eens en voor altijd te stoppen met zorgen over een mogelijke inbraak?

VERBETER JOUW VEILIGHEID 

Dit artikel delen:

Lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan