Blog

Dagboek van Adrienne: Het begin1 min lezen

By 10 mei 2019 mei 13th, 2019 No Comments

Om jullie een kijkje te laten nemen in mijn leven, heb ik besloten om een ondernemersdagboek bij te houden. Hierin zal ik vertellen over de dingen die ik als ondernemer, en natuurlijk als mens, meemaak!

MKB Belangen is zoals jullie misschien wel weten in 2016 opgericht om op te komen voor alle ondernemers. Mijn doel hiermee is het informeren over bijvoorbeeld belangrijke wetswijzigingen en juridische zaken of administratieve zaken.

Ik richtte MKB Belangen op om alle kleine ondernemers een stem te geven.  Door onderzoek te doen onder al deze ondernemers geven wij juist deze belangrijke ‘kleine’ stemmen een collectieve schreeuw.

Maar naast ondernemer, ben ik ook moeder, ik heb twee prachtige kinderen; een zoon en een dochter. Ik woon samen met mijn man Emile, de kinderen, twee honden en een poes met sinds kort twee kittens in Wassenaar.

Ik ben regelmatig te vinden in Spanje, de laatste keer was naar het prachtige Malaga. Ik ontspan me door dingen met mijn kinderen te ondernemen zoals naar de film gaan of te sporten. Ik zie de wereld dan weer even door kinderogen en vraag mij dan zeker wel eens af waar we ons zo druk om maken.

Als ondernemer maak ik honderden dingen per dag mee en ik neem jullie graag mee op mijn persoonlijke avonturen. Hebben jullie zelf een grappig, bizar, leuk of misschien zelfs verdrietig verhaal wat jullie graag willen delen met alle andere ondernemers? Neem dan contact op!

Leave a Reply